Oana Roman, colecţie de iubiţi tinerei. Iată-l pe ultimul!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Fiica cea mică a lui Petre Roman nu s-a lecuit de "puştani". Deşi a avut parte numai de dezamăgiri în amor, Oana (33 de ani) şi-a tras mai nou tot un june-prim: un manechin de doar 23 de ani!

Năravul din fire nu are lecuire! Proverbul i se potriveşte de minune Oanei Roman care simte din nou fiorii dragostei adânc în stomac.

Mai citeşte:

Surorile Roman s-au pus pe slăbit la călărie!

Oana Roman are lipici la... şerveţele!

Oana Roman şi Cornel Păsat ies din nou împreună

Oana Roman, dată afară din cluburi

Surorile Roman au luat iar proporţii!

Când credea însă că nu mai are noroc în amor, iată că în viaţa Oanei a apărut Alex, un tânăr manechin de doar 23 de ani, care i-a luat minţile. Conform revistei Star, cei doi sunt de nedespărţit de câteva luni.

Oana şi Alex, unul dintre modelele noi din prezentările lui Cătălin Botezatu, s-au cunoscut în club, cei doi amorezi afişându-se pentru prima dată împreună la deschiderea restaurantului "Primo Bacio", din zona Decebal, unde au fost senzaţia serii.

Spre deosebire de ultimele ei relaţii, Oana îşi doreşte un copil cu noul ei iubit, mai mic cu 10 ani decât ea.

Frumuşelul Alex i-a făcut o impresie bună şi lui Cătălin Botezatu. "A fost la mine la o preselecţie. În curând, intră în prezentări de modă. Are 1,80 m înălţime şi este bun de model", ne-a spus designerul.

Fiica cea mică a lui Petre Roman a trăit în ultima vreme multe dezamăgiri în amor. După despărţirea de Cornel Păsat, cu care a stat şapte ani, ea nu a mai reuşit să închege o relaţie de lungă durată, înşirând ca pe mărgele mai mulţi tinerei abia trecuţi de 20 de ani.

La 33 de ani, are colecţie de tinerei

Cu Carlo Niţescu, 19 ani, a stat o lună

În vara anului 2007, mezina fostului premier Petre Roman a trăit o furtunoasă poveste de amor alături de Carlo Niţescu, un june de 19 ani din Ploieşti. Cei doi nu au stat împreună decât o lună, căci tânărul nu s-a putut ridica la pretenţiile Oanei.  "Carlo m-a dezamăgit profund", a declarat Oana după despărţire, pentru Click!

simeon stalpnicul png

Cu Lucian, 24 de ani, s-a afişat la nunta lui Cristi Chivu

În septembrie 2008, la nunta căpitanului naţionalei Cristi Chivu, Oana a făcut senzaţie la braţul unui tinerel de 24 de ani, pe numele său Lucian. Deşi la nuntă cei doi s-au purtat ca doi îndrăgostiţi, ulterior Oana a negat că ar fi avut o relaţie cu Lucian, spunând că e doar un amic.

simeon stalpnicul png

S-a despărţit cu scandal de Alex, 23 de ani

În octombrie 2009, la lansarea unui club din Constanţa, Oana a cedat la insistenţele unui alt june, Alex Căscătău, 23 de ani, fost liftier la un hotel, care o bombarda cu mesaje şi flori de mai multă vreme. Cei doi au stat împreună trei luni, după care s-au despărţit spunându-şi cuvinte grele.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net