Nidia Moculescu: «Pentru mine, mama a murit»

Ultima actualizare:

Mariana Moculescu: "Îi întorc spatele Nidiei"

Moculeasca acuzată iar:"Tu făceai prostii, cât eu îngrijeam fata"

Moculescu: «Mariana e în stare să-mi dea otravă!»

Nidia: «Da, am fumat marijuana!»

"Tensiune a existat dintotdeauna, eu am conştientizat-o la maturitate, în jur de 13 ani, când mi-am dat seama că eu nu am mamă, doar un tată", a declarat Nidia pentru "Acces Direct".

Fiica Marianei Moculescu se plânge că toată copilăria a fost traumatizată de violenţa de care mama ei a dat dovadă, de cele mai multe ori fără motiv

"În relaţia cu mine, mama a pus bătăile în faţă. Tatăl a fost cel care mi-a dat stabilitate psihică. Eu n-am avut la cine să mă plâng, să spun «opriţi-mi mama că mă bate fără motiv». Fără motiv... asta m-a făcut să cred că nu mă iubeşte deloc şi că are probleme psihice. Şi am preferat să plec din casă ca să nu am o eu o problemă mai departe", a mai povestit fiica lui Horia Moculescu.

"Mă bătea că eram fata tatălui. Mă bătea din cauză că devin o domnişoară, în curând ea va îmbătrâni şi frumuseţea îi va pieri şi atunci eu îi luam locul. În loc să fie mândră, ea mă bătea", a continuat ea.

"Aş dori să-mi schimb mama"

Nidia consideră că Mariana Moculescu este o nebună fără acte şi pentru ea nu mai există: "Aş dori să-mi schimb mama, dacă se poate. Şi ca mentalitate şi ca persoană. Aş dori să fie alta, dar nu se poate. Mi-e teamă de ea, mama e un om bolnav psihic. Ori se internează, ori m-a pierdut pentru totdeauna.[...] Îi lipseşte buburuza aia din buletin. Are dublă personalitate. Cu tine se comportă frumos, dar dacă staţi împreună trei săptămâni îşi arată adevărata personalitate".

"E prea târziu pentru mine. Pentru mine, mama mea a murit", a încheiat Nidia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net