Eurovision 2010: Paula Seling & Ovi, cu piesa "Playing with Fire", vor reprezenta România!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Paula Seling & Ovi, "Playing with Fire" au câştigat Selecţia Naţională a Eurovisionului 2010, piesa fiind şi favorita publicului!

Primul care intră în concurs este Răzvan Krivach, iar ultimul, conform tragerii la sorţi, este Cătălin Josan. Gurile rele spun că cei doi ar fi cei mai dezavantajaţi. Primul pentru că ar putea fi uitat de public până la finalul competiţiei, iar ultimul pentru că ar avea prea puţin timp la dispoziţie pentru a fi votat.

Iată piesa câştigătoare!

00:26 Juriul de la Bucureşti a acordat cel mai mare punctaj (120 de puncte) piesei "Playing With Fire", a Paulei Seling & Ovi.

00: 24 Votul publicului acordă în continuare punctaj maxim piesei "Playing with Fire", Paula Seling & Ovi.

00:22 Juriul de la Timişoara a acordat cel mai mare punctaj (48 de puncte) piesei "It's Not Too Late", a Paulei Seling & Kamara.

00:20 Juriul de la Iaşi a acordat cel mai mare punctaj (38 de puncte) piesei "Jackpot", a lui Răzvan Krivach.

00:16 Juriul de la Cluj a acordat cel mai mare punctaj (60 de puncte) piesei "Playing With Fire", a Paulei Seling & Ovi.

00:14 Juriul de la Craiova a acordat cel mai mare punctaj (46 de puncte) piesei "Come as One", a formaţiei Hotel FM.

23:52 "Am avut foarte mari emoţii, ca niciodată, deşi credeam că o să am mai puţine emoţii pentru că am mai participat. Emoţiile au fost duble sau triple pentru că am fost şi textie. La repetiţii nu a mers foarte bine la început şi a trebuit să schimbăm multe, dar a ieşit un show curăţel, drăguţel şi sper că a plăcut. Acesta a ieşit cel mai bine. Nu am reuşit să votez, dar lumea mă sună şi îmi spune că a reuşit. Indiferent cine va câştiga, ţineţi pumnii pentru cine merge la Oslo. România la Oslo va lua un premiu important", ne-a spus Cătălin Josan, ultimul concurent intrat pe scenă.

"Pe scenă a fost super tare, e bine că am avut şi repetiţii înainte. Mi-a plăcut foarte mult pe scenă. Vreau să mulţumesc colegilor mei din trupă că au fost alături de mine în seara asta. Vreau să îi mulţumesc lui Mihai Alexandru pentru că m-a ajutat foarte mult dându-mi această piesă. Vreau să mulţumesc părinţilor şi surorii mele şi casei de modă Ivory pentru rochia frumoasă şi nu în ultimul rând celor care m-au votat şi care votează în continuare şi mă încurajează de acasă", ne-a spus Alexa.

"Ne-am simţit minunat pe scenă, publicul a fost minunat şi atmosfera super tare, ca la un concert Anda Adam şi Connect-R. Nu am avut emoţii deloc. Suntem foarte bucuroşi că ne-am făcut treaba aşa cum trebuie şi cu mult profesionalism. Pentru cei de acasă, nu uitaţi, cotaţi piesa "Surrender", chiar dacă nu se ştie sigur, dacă voturile sunt pe bune sau nu. Oricum, noi vă iubim mult şi nu uitaţi, we never "Surrender", ne-a declarat Anda Adam.

23:36 "Ne-am simţit extraordinar şi credem că s-a văzut asta. Come along and vote us! Vă pupăm!", ne-au spus Lora & Sonny Flame.

23:33 Paula Seling a trimis astăzi tuturor artiştilor care participă în finala Eurovision o scrisoare deschisă în care le urează succes, "în care îmi doream să se înţeleagă că este o competiţie unde fairplay-ul este important şi în care subliniam faptul că cel mai important lucru este să se aleagă piesa potrivită pentru a reprezenta România în 2010 la Oslo. Chiar dacă va fi un singur câştigător, învingători suntem cu toţii şi este important să ne respectăm unii pe alţii. Baftă tuturor!"

23:24 "Piesa "Lay me Down" este compusă de noi cinci în studioul nostru, www.pampamstudio.ro. Piesa a ieşit destul de repede, atât muzica, cât şi textul şi sperăm să se bucure de cât mai mare succes. Ne-am simţit excelent pe scenă. Publicul a fost senzaţional, sunetul de asemenea şi mulţumim tuturor celor care ne-au votat sau ne vor vota. Vă pupăm!", a spus trupa Zero pentru Click.ro.

Vezi aici imagini din culisele concursului!

simeon stalpnicul png

23:09 "Sper că fanii au fost mulţumiţi de ce au văzut şi ce au auzit şi mi-aş fi dorit să fi fost în sală toţi", ne-a spus Alexandra Ungureanu.

"Eu, ca şi compozitor, am fost extrem mulţumit de ce s-a întâmplat pe scenă şi am fost facinat. Show-ul pe care l-a făcut Alexandra este unul futurist pentru România şi este un concert de avangardă şi cred că publicul a înţeles. Îi mulţumesc Alexandrei pentru eforturi şi pentru implicare", ne-a spus Sandy Deac.

23:01 "Mulţumesc tuturor celor care au votat. Dacă vom ajunge la Oslo, buburia e şi mai mare. Şi cei care nu ne-au votat, pot încă să o facă, pentru că votul este gratis şi Paulă merită să ajungă din plin la Oslo. Eu zic că e anul Paulei şi îmi doresc din suflet să reuşească, indiferent care ar fi piesa aleasă, deşi nu pot ipocrit şi să spun că nu mi-aş dori să ne calificăm cu piesa compusă de Andrei Tudor. "It's Not too Late" şi nu e prea târziu să ne votaţi", ne-a declarat Kamara Ghedi.

"Mulţumesc tuturor celor care au votat şi au fost alături de mine aşa mult timp. Indiferent de rezultat, am să fac tot posibilul pe viitor să nu dezamăgesc pe nimeni. Vă mulţumesc pentru energia pe care o simt zi de zi de la dumneavoastră", ne-a spus Lucia Dumitrescu.

22:47 "Ne-am simţit extraordinar pe scenă, am simţit că se crează între noi şi public o armonie perfectă, naturală, ca într-o pădure şi sperăm ca oamenii să înţeleagă că avem nevoie mai mult ca oricând să protejăm ceea ce Dumnezeu ne-a lăsat, şi anume casa noastră, pământul şi frumuseţile care îl alcătuiesc. Mulţumim tuturor celor care în acest moment ne votează şi promitem că dacă noi vom fi câştigătorii Selecţiei Naţionale, vom duce cu noi la Oslo un mesaj curat şi un moment sincer. Vă iubim!", ne-a spus Hotel FM.

22:40 "Ne-am simţit foarte bine şi am avut emoţii. Emoţiile le creăm pe scenă, ne alimentăm din ele. Sperăm că aţi reuşit să prindeţi show-ul pe care l-am pregătit. Un show special, oameni speciali, public special şi sperăm feedback de acasă pe măsură. Acţionaţi şi votaţi-vă concurenţii preferaţi, bineînţeles luându-ne în considerare şi pe noi", au transmis Răzvan Krivach & Co pentru cititorii Click.ro.

22:26 Tony Tomas, aflat în Camera Verde, a transmis un mesaj fanilor: "Mulţumim tuturor pentru vot şi ştim că acest vot vine nu doar din cauza faptului că suntem cât de cât cunoscuţi în România, ci mult mai mult pentru faptul că această piesă are un mesaj umanitar, un mesaj de trezire la realitate, iar conform regulilor Eurovisionului după ce vom reuşi să transmitem acest mesaj vom petrece. Doamne ajută!"

22:03 "Mulţumesc pentru cei care sunt alături de mine, iar pentru cei care se întreabă de ce am schimbat textul, pot să spun că era nevoie de cuvinte româneşti ca să înţeleagă şi publicul care nu ştie limba engleză. Trăim în România şi respectăm limba română", a declarat Dalma pentru Adevărul, la ieşirea din scenă.

21:47 Primii trei concurenţi tocmai au ieşit din scenă şi televotingul a început. Răzvan Krivach, Luminiţa Anghel & Tony Tomas & Adrian Piper şi Paula Seling & Ovi au interpretat primele piese în această seară.

21:35 Primul concurent, Răzvan Krivach a intrat în concurs.

21:32 Lala, mascota Eurovisionului, prezintă regulamentul de joc. Pe ecranele televizoarelor a apărut varianta animată a acesteia, Lala fiind cu noi în Camera Verde.

20:50 Publicului i se urează bun venit la cea de-a 12-a ediţie a Eurovisionului şi este rugat ca în timpul desfăşurării spectacolului să îşi închidă telefoanele.

20:40 Cornel Ilie, compozitorul melodiei "I'm running" pe care o cântă Dalma ne-a dezvăluit că emoţiile pe care le resimte sunt mult mai puţin puternice decât el însuşi se aştepta. Despre Dalma ne-a spus că nu va ieşi din cabină până la momentul intrării în scenă. În acest fel ascultă muzică şi se relaxează pentu a fi în formă maximă.

20:30 Valentina Pelinel se pregăteşte să intre în scenă pentru a face probe de voce. Tehnicienii roiesc în jurul ei pentru a monta microfonul fără a-i deranja ţinuta vaporoasă.

20:12 Spectacolul a început la Circul Globus din Capitală.

20:08 O parte din invitaţi şi-au ocupat locurile în sală. Printre artişti locul vocalizelor a fost luat de complimente. "Wind of Change" la Eurovision se aude dintr-un grup. "Suntem pregătiţi", declară Vlad Creţu, compozitorul piesei "Searching for Perfect Emotion", pe care o interprezează Lulu, cu numărul 12 în concurs.

Vezi aici videoclipurile pieselor care vor intra în concurs

Vestea bună este că în acest an publicul îşi poate vota favoriţii încă de la primele acorduri cântate de Răzvan Krivach.

Publicul poate vota gratuit din reţelele Orange, Vodafone, Romtelecom, Cosmote şi Simplus la numerele de telefon afişate pe ecran în dreptul fiecărui concurent.

Se poate vota pe tot parcursul finalei şi încă 30 de minute după ce evoluează ultimul concurent, Cătălin Josan.

Forme voluptuoase, ţinute sexy.

Conştiente că imaginea vinde, solistele luptă  „cu pieptu-nainte" să prindă un loc la Eurovision. Cum sânii apetisanţi atrag după sine voturile râuri-râuri, participantele s-au folosit sâmbătă seara din plin de acest truc.

Zeci de ore de repetiţii istovitoare, vizite repetate la croitor pentru probe de costume, vocalize peste vocalize.

Concurenţii de la Eurovision au făcut tot ce le-a stat în putinţă pentru ca show-urile lor să fie unele de nota 10. Surprinzător, dar iată că şi soliştii noştri s-au aliniat cântăreţilor de peste Ocean şi au acordat importanţă sporită vestimentaţiei.

Şi, cum un trup armonios, cu sâni voluptuoşi şi coapse apetisante atrage mereu atenţia, fetele au pornit din start cu un avantaj la capitolul imagine.

Şi se pare că astă-eară avem una dintre cele mai sexy ediţii Eurovision de până acum, cu participante una şi una, alese parcă pe sprânceană, în funcţie de aspectul fizic.

Aşa cum ne-au obişnuit şi până acum, Anda Adam şi Luminiţa Anghel, singurele posesoare de silicoane, profită la maximum de acest atu pe care l-au exploatat şi pe scena Eurovision, de la Circul de Stat Bucureşti.

Chiar dacă nu au vizitat cabinetul medicului estetician, Lora, Paula Seling şi Dalma nu s-au lăsat nici ele mai prejos, fiind destul de bine dotate de Mama Natură la nivelul bustului.

Ţinutele sexy completează cu succes scenografiile inedite şi coregrafiile spectaculoase şi toţi cei 16 concurenţi, care s-au „bătut" pentru Oslo, vor reuşi probabil să smulgă ropote de aplauze din partea spectatorilor.

Prestaţia Elenei Gheorghe, de pe scena Eurovision de la Moscova, nu a reuşit, din păcate, să impresioneze prea mult publicul european.

Chiar dacă mulţi au pariat că ne calificăm în prima jumătate a clasamentului, piesa „The Balkan Girls", compusă de Laurenţiu Duţă, a adus României locul 19, din 25 de ţări participante.

Trofeul Eurovision 2009 a ajuns la tânărul norvegian Alexander Ryback, care a interpretat melodia „Fairytale".

Aceştia sunt finaliştii!

1. Răzvan Krivach - „Jackpot"

2. Luminiţa Anghel, Tony Tămaş şi Adrian Piper - „Save their lives"

3. Paula Seling şi Ovidiu Cernăuţeanu - „Playing with fire"

4. Dalma Kovacs - „I m running"

5. Alexandra Ungureanu - „Crazy"

6. Pasager - „Running out of time"

7. Lora şi Sony Flame - „Come along"

8. Hotel FM - „Come as one"

9. Zero - „Lay me down"

10. Lucia Dumitrescu - „See you in Heaven, Michael"

11. Paula Seling şi Kamara - „It s not too late"

12. Lulu and The Puppets - „Searching for perfect emotion"

13. Anda Adam şi Connect-R - Surrender"

14. Tina G - „Love is war"

15. Alexa - „Baby"

16. Cătălin Josan - „Around, Around"

Anda Adam- Conştientă de atuurile ei fizice, Anda adoptă numai ţinute provocatoare

simeon stalpnicul png

Dalma-Tânăra solistă a cucerit publicul masculin cu bustul ei impresionant natural

simeon stalpnicul png

Paula Seling- Solista preferă să-şi ascundă formele, dar pentru Eurovision a făcut o excepţie

simeon stalpnicul png

Luminiţa Anghel- Cântăreaţa a concurat cu silicoanele la vedere şi la finala Eurovision 2005

simeon stalpnicul png

Luminiţa Anghel,cea mai bună clasare

2005 - Luminiţa Anghel şi Sistem, locul 3, Kiev (Ucraina)

2006 - Mihai Trăistariu,locul 4, Atena (Grecia)

2007 - Todomondo,locul 13, Helsinki (Finlanda)

2008 - Nico şi Vlad Miriţă,locul 22, Belgrad (Serbia)

2009 - Elena Gheorghe,locul 19, Moscova (Rusia)

Mai citeşte:

Au repetat 12 ore pentru finala Eurovision!

Iată cine îmbracă vedetele de la Eurovision!

Iată-i pe concurenţii de la Eurovision!

Krivach jefuit la Cluj, înainte de Eurovision

Gyuri, meditaţii cu Seling pentru Eurovision

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
mihaela bilic facebook jpg
stadion jpeg
240430 ukraine 98 woman mb 0911 8acfbf webp
cimitir ecologic1 jpg
zbor1 jpg
mona lisa gioconda leonardo da vinci foto afp jpg
eliza petrachescu captura video jpg
Jogging miscare sport exercitii FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net