Mircea Badea, cu pene pe fund, în faţa Guvernului, la -7 grade - VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

"Boc, dormi? Boc, trezeşte-te, sunt eu, cetăţeanul României, la anul să faci o bucată de autostradă mai lungă şi s-o faci ca lumea", asta a strigat realizatorul emisiunii „În gura presei”.

Mircea Badea a defilat în faţa Guvernului, la -7 grade Celsius, în pielea goală şi cu pene pe fund.

"Cetăţeni o dată la 5 ani iată că mă găsesc aici lângă muzeul Antipa, în faţa guvernului României. De fiecare dată am o treabă cu primul ministru, în 2004 cu Adrian Năstase, acum, în 2009 cu Emil Boc. În acest moment sunt minus 7 grade. Da, pentru că voi cetăţeni aţi vrut autostradă între Turda şi Gilău, am făcut tot ce am putut. Trebuie să transmit un mesaj primului ministru: Boc, dormi? Boc, trezeşte-te sunt eu, cetăţeanul României, la anul să faci o bucată de autostradă mai lungă şi s-o faci ca lumea. Şi zi-i lui Berceanu că penele nu intră la guvernare", a spus Mircea Badea joi seara, la minus şapte grade în Piaţa Victoriei.

Este vorba despre un pariu pe care realizatorul l-a făcut cu Emil Boc. Badea a promis că dacă autorităţile vor termina până la sfârşitul anului un tronson din Autostrada Transilvania atunci el va defila în faţa Guvernului gol şi cu pene pe fund.

Vezi video aici.

Pe 1 decembrie a fost deschis primul tronson al autostradei.  Este vorba despre primii 42 de kilometri din Autostrada Transilvania care au fost inaugurati în prezenţa premierului interimar de atunci  Emil Boc şi Ministrului interimar al Transporturilor, Radu Berceanu.

Astfel, luni seara Mircea Badea a dat pe post filmuleţul în care defilează în Piaţa Victoriei gol şi cu pene pe fund, în semn că el îşi respectă promisiunile.

Alături de realizatorul emisiunii "În gura presei" apare şi Mihai Gâdea.

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net