Milionare şi singure!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

În lumea dură a afacerilor şi-au făcut cariere strălucite şi câteva femei. Unele prin forţele proprii, altele au găsit bărbaţi bogaţi care le-au luat de neveste.

Chiar dacă nu mai sunt la prima tinereţe, multe dintre doamnele cu sume uriaşe în cont sunt foarte atrăgătoare pentru bărbaţii care caută o partidă bună. Iar asta pentru că sunt ori divorţate, ori văduve.

Camelia Şucu, Anca Vlad sau Veronica Drăgan sunt doar câteva dintre femeile bogate ce au apărut în "Top 500 Miliardari" editat de revista Forbes România.

Camelia Şucu, 45 de ani, 70 de milioane €

Cu toată viteza înainte şi cu motoarele turate la maximum, aşa este caracterizată femeia de afaceri Camelia Şucu. În 2007, devenea femeia cu cele mai mari lichidităţi din România, după vânzarea acţiunilor deţinute la Grupul Mobexpert: 40 de milioane de euro în cont.

Investeşte în bijuterii vechi şi artă, care îşi păstrează valoarea indiferent de crize. Diamantele sunt marea pasiune a Cameliei Şucu.

Anca Vlad, 52 de ani, 85 de milioane €

A descoperit pasiunea pentru afaceri din liceu, iar în studenţie a lucrat ca ghid şi traducător pentru a-şi permite tablouri semnate de pictori celebri. În ‘90 decide să devină propriul şef şi începe o carieră strălucită în afaceri. În 1995, divorţează de Adrian şi devine cea mai bogată femeie din România.

Elena Grec, 49 de ani, 18-19 milioane €

Fosta soţie a omului de afaceri Gheorghe Grec a devenit milionară în euro în urma divorţului. Încasase 38 de milioane de euro pentru vânzarea Bere Mureş. Fost profesor timp de 19 ani, după divorţ a investit o bună parte în turism: i-a plăcut un hotel şi l-a cumpărat.

Iulia Dobrin, 39 de ani, 8-11 milioane €

Iulia Dobrin este o femeie frumoasă care a dezvoltat o afacere din pasiunea pentru rafinament.

Firma ei, I.D. Sarrieri, e foarte cunoscută pentru lenjerie fină şi îmbrăcăminte, încălţăminte, parfumuri "hot".

A mărturisit că munceşte 14 ore pe zi şi viaţa personală a neglijat-o. E celebră, bogată şi divorţată.

Mariana Brăescu, 60 de ani, 15-17 milioane €

Creatoarea brandului Casa Lux şi-a pierdut soţul, analistul imobiliar Artur Silvestri. Mariana Brăescu are 60 de ani şi o avere de 15-17 milioane de euro.

A devenit proprietar de presă în 1991, după care a avut o carieră strălucită în lumea afacerilor. În 2005, a publicat nu mai puţin de şapte romane care s-au vândut în tiraje de peste 100.000 de exemplare.

Augusta Lazarov, 36 de ani, 23-25 de milioane €

După o poveste de dragoste de doi ani, Augusta Dumitraşcu şi Valeriu Lazarov s-au căsătorit în 2004, deşi diferenţa de vârstă era de 37 de ani.

De câţiva ani, Augusta gestiona businessul de producţie de televiziune din România al celebrului său soţ, iar după moartea acestuia are o avere estimată la 23-25 de milioane de euro. O femeie frumoasă, elegantă, plină de sensibilitate, consolată acum doar de copiii soţului ei.

Veronica Drăgan, 36 de ani, 420-450 de milioane €

Daniela Veronica Guşă De Drăgan este văduva unuia dintre cei mai bogaţi români, Iosif Constantin Drăgan, ceea ce i-a adus şi ei o uriaşă avere: 420-450 de milioane de euro.

simeon stalpnicul png

A preluat conducerea grupului Butan Gas încă de acum 8 ani, după ce a fost temeinic pregătită pentru acest lucru de soţul ei. S-au căsătorit în 1995, când ea avea 22 de ani, iar mirele 78 de ani.

Deţine mai multe proprietăţi în Austria, Franţa, Germania, Italia, România, Spania şi altele.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
rugaciune jpg
image
image
image
image
image
image
ploaie primavara shutterstock 1660946191 jpeg
Ministrul finanțelor Marcel Boloș vizitează Trezoreria Municipiului București și Trezoreria sector 3, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
autostrada moldovei a7 jpg
moschee mensa musa jpg
image png
traian basescu
scoala de politie campina absolvire jpeg
istanbul pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net