Andreea Marin, şi la haine o copiezi pe Mihaela Rădulescu?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Fustă neagră din voal, geacă de piele cu ţinte, multe lanţuri, mănuşi de rocker şi cizme din piele întoarsă. Aşa a venit Andreea Marin îmbrăcată sâmbătă, la premiera filmului „Ho, ho, ho". Şi de această dată ea a copiat-o pe rivala sa de o viaţă, Mihaela Rădulescu, cea care a dat tonul anul trecut, la acest gen de ţinută.

Se întrec în afaceri cu îmbrăcăminte pentru copii, sâmbătă îşi vor lansa culmea la distanţă de doar două ore, cărţile, iar pe Ştefan Bănică l-au avut, ca soţ, amândouă.

Vezi o super-galerie foto cu Andreea Marin.

Cu câteva zile în urmă, Andreea anunţa că şi-a luat carnet de motor, nu de alta, dar nu putea fi mai prejos decât Răduleasca.

Iar sâmbătă seară, la lansarea comediei „Ho, ho, ho", Zâna n-a mai venit, ca altădată, îmbrăcată elegant, cu haine de lux, preferând o ţinută nonconformistă, de rokeriţă. Dacă este să dăm timpul înapoi, în urmă cu aproape un an, Mihaela Rădulescu s-a îmbrăcat aproape identic, la Festivalul Dakino.

Citeşte despre cum o mai copiază Andreea Marin pe Mihaela Rădulescu.

Iar dacă atunci Dani a făcut vâlvă cu perechea sa de blugi imprimată cu un penis, Ştefan nu s-a dat în stambă, preferând o ţinută elegantă.

Designerul Cătălin Botezatu susţine că pe Mihaela o prinde mai bine ţinuta de roker, decât pe Andreea: „Răduleasca este şi o împătimită a motoarelor, este o fire sportivă, aşa că ei i se potrivesc mai bine gecile din piele şi lanţurile. Acest gen de ţinută este la modă acum, dar nu te poţi îmbrăca aşa doar că este în trend, trebuie să se şi potrivească personalităţii", a declarat el, pentru Click!

De la premiera filmului nu a lipsit nici fiul lui Ştefan, îmbrăcat şi el la patru ace. Micuţul a stat nedezlipit de ei, ascultând orbeşte de sfaturile Andreei, semn că Radu a acceptat-o pe Zână în viaţa celebrului său tată.

Vezi aici ce sâni surprize-suprize are Andreea Marin.

Mai citeşte:Stilistul Click!: «Andreea Marin, aspect de păr nespălat»Mihaela, Andreea te copiază şi în afaceri!

simeon stalpnicul png

 Andreea Marin şi-a adus şi sora şi cumnatul, iar soacra i-a ţinut companie. Andreea şi Ştefan s-au ţinut de mână şi şi-au aruncat bezele, ca doi liceeni îndrăgostiţi.

Şi copiii lor se întrec în cravate

Ayan (5 ani), fiul Mihaelei Rădulescu, este în pas cu moda, accesoriul său preferat fiind cravata.

Aşa a apărut îmbrăcat, în vară, la lansarea magazinului de haine pentru copii, „Picioru' Gras", devenind un model pentru puştii de vârsta sa.

simeon stalpnicul png

Ca un făcut, sâmbătă, Radu Ştefan (8 ani), fiul lui Bănică Jr, a adoptat aceeaşi ţinută, semn că şi cei doi copii se întrec în ţinutele vestimentare la modă.

Nu rata scrisorea lui George Stanca: Dragă Andreea Marin...

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net