Marina Dina susţine că nu stă cu Robert pentru bani. Tu ce zici?

Ultima actualizare:

Tânărul, în vârstă de 20 ani, este fiul cel mic al controversatului afacerist Nicolae Dumitru, patronul complexului Niro, şi,  imediat după ce Marina şi-a dat demisia de la "Răi da buni",  i-a făcut cadou blondei un ceas de 10 000 de euro, o excursia în străinătate şi un Mini Cooper S, evaluat la suma de 25 000 de euro, ca să uite probabil de supărare.

Reîntorşi în ţară de pe Riviera Franceză, unde Robert a dus-o pe fosta asistentă a lui Morar pentru a se relaxa, cei doi amorezi s-au fotografiat la o petrecere în parcul Herăstrău, iar pozele au dezlănţuit tot felul de comentarii, printre care multe răutăcioase, scrie Antena 1.

Marina Dina i-a luat apărarea lui Robert în faţa celor care susţin că nu arată destul de bine pentru blondă, explicând că nu fizicul o atrage la bărbatul iubit, ci o serie de abilităţi prea intime pentru a fi făcute publice.

"Îl iubesc, îl iubesc, îl iubesc", a spus Marina Dina, precizând că nu banii sau relaţiile tatălui-socru se află la baza sentimentelor ei.

"Câştig suficient cât să-mi permit să-mi cumpăr o geantă, să merg la saloane şi orice altceva mi-aş mai dori să fac!", a mai zis Marina, care a renunţat la slujba ei de la Antena.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
washington monument 1628558 1280 jpg
inecat jpg
CAROL I, LASCAR CATARGIU jpg
cei mai profitabili pomi fructiferi jpeg
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net