Magda Ciumac o ameninţă pe Emmy: "Te bat împreună cu Sensual"

Ultima actualizare:

"Eu am deja nişte oameni la Braşov care mi-au trimis dovezi prin mail şi luni seara vei avea o mare surpriză din partea mea. Nu am nimic cu tine: vinde-te, fă ce vrei. Este corpul tău, este viaţa ta. Dacă ţie îţi place viaţa pe care o duci, este strict problema ta.

Ea zice că e fată cuminte, dar o să vină o persoană de la Braşov care are şi o filmare. Ai umblat cu soţul unei cunoştinţe. Când va vedea toată lumea filmarea cu tine, fac pariu că tu nu vei mai apărea la televizor şi când vei da ochii cu mine, o să vezi tu ce o să ţi se întâmple", i-a spus Magda Ciuma cântăreţei, în cadrul emisiunii Acces Direct.

Emmy însă a negat acuzaţiile Magdei şi a răspuns batjocoritor: " Auzi, Mădălin, adu nişte lămâie că mi-e greaţă, te rog". Ea a ţinut să specifice că s-a culcat cu doar doi bărbaţi şi că nu a umblat cu niciunul căsătorit.

De altfel, Emmy a făcut câteva remarci la aspectul neîngrijit al Simonei Sensual, despre care a spus că ar trebui să se mai spele pe cap şi că ar trebui să afle că s-au inventat pantofii cu flecuri.

Magda a continuat cu ameninţările: "Las-o pe Simona că o să te spăl eu pe tine pe cap. Dacă zici că sunt avocata ei, o sa te bat împreună cu ea, luni seara, când vin la Bucureşti. Vezi că eu sunt cu mulţi ani mai mare decât tine", a mai spus Magda Ciumac.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
Ziua Regalităţii  10 Mai, ziua cu triplă semnificaţie istorică jpeg
Muste insecticide larvicide capcane scaled jpg
izvorul tamaduirii ce nu ai voie sa faci in aceasta zi sfanta ca pastele 1 jpg jpeg
icoana Izvorul Tamaduirii
Taylor Swift Foto Shutterstock
castel franta primar jpg
izvorul tamaduirii istoric jpeg
locuri jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net