Mădălina a vrut de trei ori să moară. I-a ieşit a 4-a oară!

Ultima actualizare:
Beatrice Comăniceanu,  avocatul părinţilor
Beatrice Comăniceanu, avocatul părinţilor

Ancheta procurorilor în cazul morţii Mădălinei Manole scoate la iveală detalii şocante. Artista a mai avut cel puţin trei tentative de sinucidere, înainte de a ingera substanţa toxică mortală.

Citeşte şi:

Mădălina despre copilul ei: „Pentru o asemenea minune nu există niciodată târziu sau prea devreme

Tatăl Mădălinei Manole acuză: «A preferat să o ducă la vraci şi nu la psiholog»

Petru Mircea ştia că Mădălina vrea să se sinucidă?

Petru Mircea nu o însoţea pe Mădălina Manole la doctor

Petru Mircea: «Mădălina Manole nu a murit» VIDEO

Era Mădălina nebună? Petru Mircea: «Toată lumea a încercat să o lămurească să meargă la un psiholog»

Astfel, în urma audierii lui Petru Mircea, soţul artistei, şi a unor foste prietene ale acesteia, procurorii au reuşit să reconstituie ultimele luni din viaţa artistei.

Surse apropiate anchetei au dezvăluit că ştiu cu certitudine că au existat cel puţin trei încercări de a-şi lua viaţa. Din fericire, primele trei nu i-au fost fatale, apropiaţii povestind procurorilor că probabil Mădălina voia mai mult să-i sperie, decât să-şi ia viaţa.

Diluant

Mădălina Manole ar fi încercat în luna mai să se sinucidă ingerând diluant. Anchetatorii încearcă să afle ce cantitate a băut şi dacă a avut vreun efect.

Paracetamol şi ibuprofen

La 17 iunie, „fata cu părul de foc" ar mai fi avut o tentativă de a-şi lua viaţa înghiţind zeci de pastile de paracetamol şi de ibuprofen. Atunci a ajuns la Spitalul de Urgenţă Floresca şi medicii toxicologi au reuşit să intervină la timp.

simeon stalpnicul png

„Injecţii" cu aer

La doar câteva zile după tentativa din 17 iunie, Mădălina i-ar fi arătat soţului său nişte puncţii venoase, spunându-i că a încercat să-şi bage aer în vene cu o seringă în intenţia de a „încheia" socotelile cu viaţa.

Furadan

Anchetatorii sunt de părere că, după încercările eşuate de a se sinucide, Mădălina Manole s-a interesat care ar fi cea mai sigură cale să-şi ia viaţa şi astfel a ales o substanţă foarte toxică, care este interzisă la comercializare.

simeon stalpnicul png

Ea a luat legătura cu prietena ei Berta Slav şi i-a cerut insecticidul pe motiv că l-ar folosi pentru buruienile soacrei. Cei 400 ml pe care i-a înghiţit i-au fost fatali. Ajungeau şi numai 8 ml.

Avea pe frigider zeci de reţete pentru slăbit

În urmă cu şase luni, o echipă a revistei Story a vizitat-o pe Mădălina Manole la casa din Otopeni, pentru o şedinţă foto şi un interviu. Săptămâna trecută, reporterul care a fost în locuinţa artistei a mărturisit că, în bucătărie, pe frigider, Mădălina avea pe frigider reţete de slăbit, decupate din ziare şi din reviste.

Solista făcuse o obsesie din faptul că era grasă, motiv pentru care ţinea mânca foarte puţin şi lua pastile pentru slăbit.

Totul i se trăgea din adolescenţă. Când a venit la Bucureşti avea 67 de kg. Iată ce povestea ea în cartea „Mă cheamă Mădălina", scrisă de Sorin Danciu: „Lucram, învăţam, eram şi la cursuri în Băneasa în acelaşi timp, intrasem şi la şcoala Populară de Artă... La un moment dat începuseră să curgă kilogramele de pe mine, de la puştoaica solidă, care n-avea nici mai mult, nici mai puţin de 67 kg".

«Avea o boală de suflet»

Vraciul invocat de Ion Manole, tatăl Mădălinei, a vorbit la Acces Direct despre starea artistei.

"Era căzută, am făcut o şedinţă. Şi-a revenit. Era căzută în sensul că stătea pe pat. Pe mine nu mă refuza, dar refuza să meargă la psihiatru. Mă întreba dacă are ceva la inimă sau noduli la sâni şi i-am spus că nu. Am îndemnat-o să mânânce, că era foarte slabă. Avea o boală de suflet. I-am rugat să o ducă la spital, dar ea nu a vrut. Până la urmă au dus-o la Floreasca", a declarat parapsihologul.

«Trebuia internată forţat la psihiatrie»

După trei tentative de suicid, Mădălina Manole putea să fie internată la o secţie de psihiatrie, chiar împotriva voinţei ei sau a familiei acesteia. Dr. Eugen Hriscu, medic psihiatru şi psihoterapeut, a declarat pentru realitatea.net că artista trebuia să-şi sărbătorească ziua de naştere într-o rezervă de la Spitalul de Psihiatrie Obregia, pentru a se preveni tragedia.

"Mădălina ar fi trebuit transferată de la Spitalul Floreasca la spitalul de psihiatrie", a spus medicul Hriscu.

«Ar fi trebuit să stea o lună în spital»

Dr. Radu Mihăilescu, şef de secţie la Spitalul de Psihiatrie "Al. Obregia" din Capitală, spune că persoanele cu tentative de suicid stau în spital cel puţin o lună, timp în care medicul psihiatru îşi dă seama dacă pacientul va mai repeta sau nu gestul.

"Dacă pacienţii cu idei suicidare care se internează voluntar stau în spital aproximativ 3-4 săptămâni, cei care sunt aduşi de familie se externează după minim o lună, pentru că este mult mai grav, dar depinde de la caz la caz", a spus medicul.

Vezi şi:

Petru Mircea dezvăluie ce a determinat-o pe Mădălina să se sinucidă!

Petru Mircea dă noi explicaţii despre sinuciderea Mădălinei Manole

Petru Mircea: «Mădălina Manole nu a murit» VIDEO

Petru Mircea povesteşte ultima noapte de dragoste a Mădălinei Manole!

Părinţii Mădălinei vor copilul şi averea pentru nepoţel

Nu vor avea linişte până când nu se va face dreptate pentru Mădălina Manole. Înconjuraţi numai de tablouri şi poze cu fiica lor iubită îşi strâng ultimele puteri pentru a merge mai departe pentru nepoţelul lor Petru.


    Beatrice Comăniceanu,  avocatul părinţilor
Beatrice Comăniceanu, avocatul părinţilor

Ieri, s-au întâlnit cu avocatul Beatrice Comăniceanu şi au pus la cale deja un plan de bătaie. Vor ca cel care se face vinovat câtuşi de puţin de moartea artistei să plătească. Pentru asta, astăzi le vor spune procurorilor numele celor care cred ei că le-a băgat fata în mormânt.

Mai presus de aceasta, vor ca fiul Mădălinei Manole, pe care nu puteau nici măcar să-l vadă pentru era mai tot timpul la Botoşani, să fie crecut de ei, iar averea fiicei lor să ajungă la nepot şi nu la cel pe care îl consideră acum un duşman.

Conform părinţilor Mădălinei, când cei doi sau căsătorit Petru Mircea nu avea de niciunele, toată avuţia fiind a Mădălinei Manole. Beatrice Comăniceanu ne-a declarat că săptămâna viitoare va face o acţiune de solicitare pentru tutelă.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net