UPDATE Mădălina Manole, condusă pe ultimul drum de mii de oameni - FOTO/VIDEO

Ultima actualizare:
Galerie foto - înmormântarea Mădălinei Manole
Galerie foto - înmormântarea Mădălinei Manole

Mădălina Manole este înmormântată în această seară, la Cimitirul Bolovani din Ploieşti.

UPDATE 19.00 Mama Mădălinei Manole a leşinat de durere la cimitir. În acest moment, ea a fost luată de medici şi se află în ambulanţă.

Vezi aici mai multe imagini de la înmormântarea Mădălinei Manole 


    Galerie foto - înmormântarea Mădălinei Manole
Galerie foto - înmormântarea Mădălinei Manole

Zeci de oameni se luptă cu jandarmii şi se îmbrâncesc pentru a fi cât mai aproape de sicriul Mădălinei.

UPDATE 18.55 Slujba de înmormântare a fost oficiată de doi preoţi, cu toate că Patriarhia a decis ca ceremonia să fie oficiată de un singur preot. De asemenea, la cimitir sunt prezenţi doi preoţi.

UPDATE 18.50

Mii de oameni aşteaptă să îşi ia rămas bun de la Mădălina. Cortegiul funerar a intrat pe poarta cimitirului Cimitirul Bolovani din Ploieşti.

UPDATE 17:45 3000 de oameni asistă la slujba de înmormântare a cântăreţei, oficiată în curtea bisericii Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena din Ploieşti. Cortegiul funerar va pleca apoi către casa părintească şi apoi către cimitir.

UPDATE 16:55 Sute de persoane s-au adunat in faţa Casei Sindicatelor, pentru a-şi lua adio de la Mădălina Manole, iar preotul a început să oficieze ectenia.

UPDATE 16:38 Pentru că nu a mai mâncat de trei zile, mamei Mădălinei Manole i s-a făcut o perfuzie cu glucoză şi i s-a bandajat braţul drept, de unde îi curgea sânge.

simeon stalpnicul png

UPDATE 16:30 În faţa Casei Sindicatelor va avea loc o ectenie, adică o secvență de scurte rugăciuni de cerere rostite de diacon sau de preot în numele tutuor celor prezenți, apoi cortegiul funerar va pleca către biserică, unde va avea loc slujba religioasă specială.

UPDATE 16:00 Familia Mădălinei Manole a pus la căpătâiul ei o pungă, care a fost umplută de cei prezenţi la înmormântare cu bani.

UPDATE 12:40 Au început să sosească flori la groapa Mădălinei din Cimitirul Bolovani.

UPDATE: 12:30 O parte din cei adunaţi la Casa Sindicatelor au început să se îndrepte spre cimitirul unde Mădălina va fi îngropată. Groapa a fost săpată în asfalt, fiindcă nu mai era loc în cimitir, iar cavoul nu s-a mai putut face.

UPDATE: 12:10 În jurul ora 16, cortegiul funerar se va îndrepta spre biserica SF. Constantin şi Elena unde timp de aproape o oră se va oficializa slujba specială de înmormântare, dar în afara bisericii.

UPDATE 12:00 Fanii Mădălinei îi aduc flori pentru ultima dată. Este ultimul ei spectacol!

UPDATE 11:30 "Puiul şi puiuţul te vor iubi mereu", scrie pe coroana de la intrarea Casei Sindicatelor, semnată de Mircea Petru şi Petru Jr, soţul, respectiv, fiul Mădălinei.

Vezi imagini de la înmormântarea Mădălinei Manole

UPDATE 11: 20 "Dacă familia i-ar scos certificat medical după prima tentativă de sinucidere că ar avea probleme psihice, atunci putea fi împărtăşită iar acum eu puteam să îi fac slujbă normală.  Aşa, îmi pare rău pentru ea, şi-a luat viaţa, ceea ce e un mare păcat.", a declarat preotul Bisericii Sf Treime din Ploieşte care va face slujba de înmormântare Mădălinei,  Ioan Boroian.

simeon stalpnicul png

UPDATE10:48 Mama Mădălinei este devastată de moartea fiicei sale. Femeia nu se mai poate ţine pe picioare şi este dusă pe braţe.

"Sufletul meu, iubirea mea, de ce eşti supărată? Nu mai am lacrimi, iubita mea, daţi-mi-o înapoi! Pe cine să rog? Că nimeni nu vrea să mi-o dea înapoi", plânge mama Mădălinei (foto jos)

simeon stalpnicul png

UPDATE 10:20 Sute de oameni au aşteptat-o pe Mădălina la Casa Sindicatelor. Ea a fost primită cu ropote de aplauze. Familia artistei este îndurerată. Sicriul va rămâne la Casa Sindicatelor o oră, apoi el va fi transportat la biserică.

UPDATE 10:10 S-a deschis uşa capelei, sicriul a fost scos în aplauze. Mădălina va fi dusă la Casa Sindicatelor unde va rămâne timp de o oră. Apoi va fi transportată la biserica Sf. Constantin şi Elena unde se va oficializa slujba specială de înmormântare. Sicriul a fost pus direct în maşina funerară. Mama Mădălinei, sprijinită de automobil, striga: "Copilul, copilul, Curcubeul".

Oamenii adunaţi în număr mare în faţa capelei au pornit pe jos în urma convoiului.

UPDATE 10:00 Urmează ca Mădălina să fie condusă pe ultimul drum. Cortegiul funeral va pleca în câteva minute spre Casa Sindicatelor. În acest moment doar membri familiei se află în capela bisericii Sf. Treime.

UPDATE 9:30 Familia Mădălinei Manole nu permite accesul presei în capelă şi nici fotografii

UPDATE 9:25 Reporterul Click! aflat la Ploieşti, Andreea Dancu, spune că mamei Mădălinei Manole i s-a făcut rău şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. O salvare i-a acordat primul ajutor.

UPDATE 9:20 Întreg programul a fost dat peste cap. Ora la care va avea loc înmormântarea este 18:30 şi nu 13, aşa cum s- a anunţat ieri. Se pare că această întârziere este cauzată de groapă, care a fost făcută de pe o zi pe alta, ira groparii au muncit toată noaptea pentru a o termina.

UPDATE 9:15 Urmează ca sicriul să fie depus la Casa Sindicatelor, unde fanii s-au adunat deja să-şi ia rămas bun de la Mădălina

UPDATE 9:00 Cortegiul funeral a plecat noaptea trecută de la Sala Radio în jurul orei 2:30 şi nu la ora 9 aşa cum era trecut în program. Trupul neînsufleţit a ajuns la Ploieşti în jurul orei 5:30, asta după ce convoiul a dat o tură şi pe la vila din Otopeni, şi a fost depus la Capela Bisericii Sf. Treime din Ploieşti.

Ieri, fanii artistei au avut putut să-şi ia rămas bun de la Mădălina Manole la Sala Radio unde sicriul ei a fost depus.

Sute de admiratori au văzut-o pe cântăreaţa pentru ultima oară şi i-au adus un ultim omagiu.

Mădălina Manole va fi îngropată astăzi la Cimitirul Bolovani din Ploieşti, însă, din cauză că s-a sinucis, va avea parte de o slujbă specială.

Conform regulilor bisericeşti nimeni nu are dreptul de a curma o viaţă, în afară de Dumnezeu, nici măcar viaţa proprie, iar Mădălina Manole a încălcat această regulă, motiv pentru care mai marii Bisericii au hotărât să oficieze o slujbă specială în memoria cântăreţei de către un singur preot.

Întrucât Biserica Ortodoxă condamnă sinuciderea ca fiind un păcat greu, nu admite pentru sinucigaşi oficierea obişnuitei slujbe de înmormântare. De aceea, ca răspuns la solicitarea domnului Mircea Petru, soţul artistei Mădălina Manole (Anca Magdalena Mircea), Arhiepiscopia Bucureştilor aprobă doar oficierea rânduielii speciale de înmormântare pentru astfel de cazuri din motive de ordin pastoral pentru consolarea familiei îndurerate. Ca atare, slujba va fi oficiată pe scurt, de un singur preot, în afara (exteriorul) bisericii parohiei cu hramul Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena din Ploieşti", precizează Secretariatul Arhiepiscopiei Bucureştilor într-un comunicat de presă.

«Trăieşte-ţi viaţa, Bote, chiar dacă e grea!»

Bianca Brad, mărturisire cutremurătoare la "Rai da' buni": "Şi eu am vrut să mă sinucid"

Mădălina Manole a refuzat să se căsătorească cu un bărbat bogat din America

Fanii s-au adunat la Sala Radio şi îşi iau adio de la Mădălina Manole VIDEO

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net