Delia: «M-ai înşelat? Mă duc la tata!»

Ultima actualizare:

După ce fotomodelul Andreea Tivadar s-a lăudat că iubitul Deliei, Florin Moldoveanu, este îndrăgostit de ea şi că o răsfaţă cu daruri de zeci de mii de euro, solista s-a făcut foc şi pară.

Ca să îi dea o lecţie iubitului nestatornic în amor, Delia nici că a mai dorit să doarmă cu Florin în apartamentul lui de lux situat pe Şoseaua Nordului.

Mai citeşte:        Delia, înşelată cu un fotomodel        Scrisorile lui Stanca: Dragă Delia Matache        Iubitul Deliei, dator la bănci 6 milioane de euro        Iubitul Deliei, încercat şi de o miss Playboy        Delia, nu-l mai iubeşti pe Florin?        Delia Matache a primit un căţel cadou de la iubit        Aşadar, până la clarificarea lucrurilor, mai ales că Florin jură că nici măcar nu o cunoaşte pe femeia care pare chitită să le strice relaţia, artista şi-a făcut bagajele.

Cum Delia Matache nu deţine însă nici o locuinţă în Bucureşti, singurul loc unde se putea refugia este apartamentul modest, cu două camere, din cartierul Berceni, în care locuiesc tatăl şi sora sa.

Delia şi Florin s-au cunoscut în 2003 şi au format un cuplu fericit timp de doi ani, când s-au despărţit cu scântei şi certuri ca la uşa cortului.

Temperamentali şi vulcanici, cei doi şi-au aruncat atunci vorbe grele. În timp ce Florin a numit-o „beţivă şi mahalagioaică", nici Delia nu s-a lăsat mai prejos catalogându-l drept un mare fustangiu.

Ca un făcut, soarta i-a pus din nou faţă în faţă, în luan ianuarie a acestui an, deşi afaceristul este căsătorit cu Lucica, femeia pe care a părăsit-o pentru Delia.

S-a întors în apartamentul părinţilor, din Berceni

Relaţii eşuate cu personaje celebre

Delia este vestită pentru poveştile de amor cu năbădăi cu persoane celebre. Prin patul ei au trecut Edi, fiul celebrului antrenor Anghel Iordănescu (foto jos), Matteo şi avocatul Silviu Stratulat.

image

Dintre aceştia, doar Matteo (foto jos) a mai îndrăznit să o înşele, moment în care temperamentul vulcanic al solistei a ieşit la iveală. Cum Delia n-a putut trece cu vederea acest episod scandalos, ea i-a dat papucii la sfârşitul anului trecut.

image
image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net