Luminiţa Anghel s-a întors la primul soţ?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Luminiţa Anghel este văzută, în ultima vreme, în compania unui bărbat arătos. Gurile rele s-au grăbit să susţină că Luminiţa şi-a găsit un nou iubit, după despărţirea de Bogdan Friedrich. Click! a aflat însă că este vorba chiar despre primul ei soţ, Dragoş Anghel.

Luminiţa şi Dragoş Anghel s-au reîntâlnit întâmplător luna trecută, la concertul prietenului lor comun Mihai Mărgineanu.

Mai citeşte:

Luminiţa Anghel:«Iubirea noastră se stricase de un an!»

Luminiţa Anghel i-a dat papucii lui Sanchi

Marcel Puşcaş: «Luminiţa nu mă lasă să-mi văd copilul nici patru ore pe lună!»

Sanchi: «I-am dat bani Luminiţei pentru Eurovision!»

Au stat de vorbă ca doi buni prieteni, iar la plecare Luminiţa i-a lansat lui Dragoş invitaţia la show-ul ei, alături de Tony Tomas, ce a avut loc în Clubul Tribute, pe data de 8 mai.

"Am fost căsătoriţi doi ani şi jumătate, iar după divorţ, Luminiţa m-a rugat să-i las numele meu, pentru că deja se lansase în muzică. În plus, numele ei, Halip, era dificil pentru o solistă. Am fost imediat de acord, pentru că este o femeie cu caracter, nu vreo imorală, care să-mi facă numele de râs. Mi-a făcut plăcere să mă duc la concertul ei, pentru că am rămas în relaţii foarte bune", a declarat Dragoş Anghel, pentru Click!

Apropiaţii Luminiţei susţin că Dragoş este un bărbat discret, nu genul de om care doreşte notorietate ieşind la rampă cu declaraţii incendiare privind fosta lor căsnicie.

De altfel, simplul fapt că Dragoş a fost de acord ca Luminiţa să-i păstreze numele de familie, Anghel, spune multe despre el şi despre povestea lor de dragoste.

Luminiţa, nu ai noroc în dragoste!

Solista a fost căsătorită de două ori, însă relaţiile ei nu au durat prea mult timp. De Dragoş Anghel, primul ei soţ, s-a despărţit după doi ani şi jumătate de mariaj, însă divorţul a fost unul pe cale amiabilă.

simeon stalpnicul png

Nu acelaşi lucru se poate spune şi despre căsătoria ei cu celebrul fotbalist Marcel Puşcaş, alături de care a stat cinci ani.

Ei au dus, după divorţ, o bătătlie aprigă pentru custodia băieţelului lor adoptiv, David. Şi relaţia cu Bogdan Friedrich s-a încheiat în urmă cu trei luni, dar au rămas în relaţii amicale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net