Luminiţa Anghel a «înfiat» şi o fetiţă!

Ultima actualizare:
Şi micuţul David a fost  înfiat de Luminiţa
Şi micuţul David a fost înfiat de Luminiţa

Adio, dar rămân cu tine! Luminiţa Anghel şi Bogdan Fraedrich s-au despărţit, dar sunt, împreună, părinţii „adoptivi" ai Măriucăi, o fetiţă de trei ani pe care au luat-o în asistenţă maternală.

Pe parcursul celor aproape şase ani, cât timp au format un cuplu, Luminiţa Anghel şi afaceristul Bogdan Fraedrich, poreclit Sanchi, s-au străduit din răsputeri să devină părinţi.

Cum încercările lor au fost sortite eşecului, cei doi au decis să înfieze un copil, însă, din cauza birocraţiei, nu au reuşit decât să ia în asistenţă maternală o fetiţă.

Astfel, Luminiţa şi Sanchi au devenit părinţi „adoptivi" de aproape un an, dar au făcut tot posibilul să ţină secret acest gest lăudabil. Fotoreporterii noştri i-au dat de gol şi l-au surprins pe Sanchi, în Parcul Herăstrău, vineri după-amiază, la plimbare cu Măriuca (3 ani).

Click! a aflat că fetiţa nu este abandonată, are mamă, însă aceasta nu vrea sub nici o formă să o dea spre adopţie.


    Şi micuţul David a fost  înfiat de Luminiţa
Şi micuţul David a fost înfiat de Luminiţa

Astfel, Luminiţa şi Bogdan se mulţumesc să-i fie părinţi cu jumătate de normă, oferindu-i micile bucurii la care visează orice copilaş: îi cumpără hăinuţe, jucării, dulciuri şi o plimbă prin parc.

În plus, ei au refuzat banii oferiţi de stat pentru acest ajutor, suma de 1.300 de lei.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
presedinti 768x483 jpg
oua vopsite de paste jpeg
cipru shutterstock jpg
oua rosii paste jpeg
Locul în care a fost înmormântat Platon, dezvălui de papirusuri descoperite la Herculaneum (© Facebook / Università di Pisa)
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net