Liviu Vârciu îl acuză pe Măruţă că s-a îndrăgostit de Adelina

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

După ce Cătălin Măruţă l-a iscodit din nou pe Liviu dorind să afle noi amânunte picante despre el şi fosta soţie, acesta l-a suspectat pe moderatorul emisiunii Happy Hour că are o afinitate pentru Adelina.

"Mă, tu te-ai îndrăgostit de fosta mea nevastă?", l-a întrebat el pe Măruţă, fiind suprins şi de faptul că i s-a construit un zid al plângerii, format dintr-o mică parte din articolele apărute despre Adelina Pestriţu.

"Mă tu mă crezi pe mine că eu nu am atâtea articole cu mine, cu rolurile pe care le-am jucat, câte am acum după divorţ? Adelina a avut o super idee. Aşa o să fac şi eu. Păi, când o să semnez un nou contract cu PRO-ul, o să mă însor şi o să divorţez iar! Şi dacă nu merge, mă sărut cu un bărbat, ce, poate să doară?, a mai spus Liviu în cadrul emisiunii.

simeon stalpnicul png

Întrebat de idila fostei soţii cu un conte bogat la care a renunţat de dragul lui Liviu, cântăreţul a explicat că el a înconjurat-o pe Adelina cu dragoste, nu cu lucruri luxoase.

"Eu am ţinut-o ca pe o prinţesă, cu sărutări, cu mângâieri. N-a trebuit s-o plimb cu un elicopter. Am plimbat-o cu barca şi cu hidrobicicleta la mare. Şi i-am luat cauciucuri la maşină. Făcea spaghete contele ăsta?", a glumit vedeta.

image
image
image
image
image
image
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net