Liviu şi Jean «rup» ringul pentru 60.000 de euro!

Ultima actualizare:

60.000 de euro şi trofeul "Dansez pentru tine". Iată miza finalei din această seară, ai cărei protagonişti sunt perechile Liviu Vârciu-Ilaria Cherloabă şi Jean de la Craiova-Sandra Neacşu. Două poveşti dramatice, două perechi care au făcut spectacol în ringul visurilor.

"Pentru un ban, vă pupă Jean", a fost deviza simpaticului manelist. Extrem de iubit de public, el a reuşit să o scoată din concurs pe "diva" Monica Columbeanu.

    Citeşte şi:         Soţia lui Vârciu a pozat sexy ca să-l încurajeze în finală         La «Dansez pentru tine» se decide locul III         Andreea Mantea a dansat cu lacăt la sutien! VIDEO         «Dansez pentru tine»: duel cu glezne umflate şi bătături         Jean de la Craiova îl va imita pe Michael Jackson

"Suntem o pereche unită. Pentru visul Sandrei, luptăm până la capăt", spune Jean, care diseară va trebui să treacă proba de foc a rock'n'roll-ului. Adversar îi va fi un alt ex-manelist, Liviu, fostul component al trupei L.A. Şi el a reuşit performanţa de a-i da "papucii" din concurs unei alte "dive", Andreea Mantea.

"Publicul a fost de partea noastră. Ilaria are o poveste pentru care uităm şi de oboseală şi de tot", spune Liviu.

Liviu sau Jean? Asta e întrebarea al cărei răspuns va fi decis prin voturile telespectatorilor. Perechea de pe locul doi nu va pleca nici ea cu mâna goală acasă: premiul e de 20.000 de euro.

Tratamente pentru tatăl Ilariei

Liviu si Ilaria (22 de ani, Oradea) dansează pentru "eroul" Ilariei. Dacă perechea va câştiga marele premiu, cei 60.000 de euro vor merge la tatăl fetei, care are nevoie de bani pentru tratamente.

În copilărie, el a suferit de poliomelită, iar boala s-a agravat cu vârsta. Singurul lui refugiu e sculptura, aşa că Ilaria doreşte să-i asigure toate tratamentele necesare pentru ca bărbatul să poată sculpta cât mai mult timp şi cu cât mai puţine dureri.

image

Familia Sandrei, greutăţi financiare

Jean şi Sandra (23 ani, Bucureşti) vor dansa diseară cu gândul la tatăl fetei. "E un erou pentru mine", spune Sandra despre bărbatul care suportă dureri fizice greu de imaginat atunci când munceşte.

E însă singurul care îşi susţine financiar familia. Visul lui este să-i vadă pe cei dragi în siguranţă. Andrei, băiatul cel mare, suferă de epilepsie, iar Iustin, băieţelul lui de numai 3 ani, riscă să rămână fără nici un sprijin.

image

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net