Lesko, pipăită de Ghiţă Mureşan pentru 10.000 €

Ultima actualizare:

Senzuala solistă basarabeancă scoate bani frumoşi chiar şi în această perioadă de criză. Ea a acceptat oferta companiei Vodafone de a apărea în materiale promoţionale, pe anul 2010, dar a negociat la sânge, nu de alta dar obrazul subţire cu cheltuială se ţine.

   Mai citeşte:      Anna Lesko are probleme  cu pisicuţa      Lesko, dorită la  «Dansez pentru tine»      Anna Lesko este bună la pat      La Lesko au venit băieţii de la cablu      Iubitul Annei Lesko o agaţă pe fata lui Cotabiţă!      Elan i-a cântat lui Lesko «La mulţi ani!» la 12 noaptea      Anna Lesko s-a întors la fostul iubit

Suma obţinută, de 10.000 de euro, este mai mult decât satisfăcătoare, ţinând cont că a muncit pentru ei doar şapte ore.

Filmările şi şedinţa foto au avut loc în urmă cu două săptămâni, la o sală de sport din Bucureşti, iar scenariul i s-a părut foarte amuzant. Anna ( 1,68 metri) încearcă să arunce mingea în coşul de baschet, însă, din cauza înălţimii nu reuşeşte nici chiar dacă şi-a pus pantofi cu toc.

Cel care îi dă o mână de ajutor este nimeni altul decât celebrul baschetbalist Ghiţă Mureşan, care măsoară aproape dublu cât ea - 2, 31 metri. Ghiţă a avut privilegiul să o ridice de talie pe frumoasa solistă, în condiţiile în care aceasta este una dintre cele mai senzuale şi mai dorite femei din ţară.

image

Celebrul sportiv a dovedit că are reale calităţi actoriceşti o dată cu filmul american „Uriaşul meu", în care a jucat propriul rol, alături de celebrul Billy Crystal. Şarmul şi înălţimea sa ieşită din comun au fost calităţile pentru care a fost ales să promoveze imaginea Vodafone.

Surse apropiate ne-au dezvăluit că el a semnat un contract în valoare de peste 20.000 de euro. Lor li s-a alăturat în această campanie de promovare şi Dan Bălan, fostul solist al trupei „O-zone".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net