Laurenţiu Cazan: "Cred că Mădălina a căzut pradă unei depresii"

Ultima actualizare:

    Cântăreţul Laurenţiu Cazan
Cântăreţul Laurenţiu Cazan

Cântăreţul Laurenţiu Cazan, unul dintre prietenii solistei Mădălina Manole, decedată în condiţii încă neelucidate, în această dimineaţă, a fost şocat în momentul în care a aflat vestea cumplitei tragedii.

Artistul buzoian exclude posbilitatea ca solista să se fi simţit izolată din punct artistic şi crede că mai curând Mădălina a  căzut victimă a unui flagel cu care se confruntă aproape toţi românii.

Unii s-ar putea gândi că se simţea izolată din punct de vedere artistic dar nu cred că aceasta este cauza. Cred că mai curând a căzut pradă unei depresii, boala modernă care s-a cam generalizat în România. Cei care se confruntă cu un astfel de sindrom ascund că sunt bolnavi pentru că sunt luaţi în râs de cei din jur. Le e ruşine să treacă pe la psiholog pentru că sunt făcuţi nebuni şi apoi încap pe mâna tabloidelor”, crede Laurenţiu Cazan.

simeon stalpnicul png

Laurenţiu Cazan mai crede că decesul Mădălinei Manole, produs la primele ore ale dimineţii, chiar în ziua în care cântăreţa ar fi trebuit să împlinească 43 de ani, ar putea fi un gest premeditat, scrie adevărul.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Kate Middleton si Printesa Charlotte jpg
primarul orasului vascau din bihor florin porge nu va mai putea candida pentru un nou mandat jpeg
urs freepik jpg
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
focsa si sotia jpg
protest fabrica Ludus jpeg
img jpg
conac le richmond jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net