Farsorul-şomer Jugaru a minţit: prietena lui nu e nemţoaică!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Karen Landen, studentă la actorie, fiica unui renumit pictor neamţ. FALS! Jugaru a încercat să facă tot posibilul ca lumea să nu afle că iubita lui este elevă, are doar 19 ani şi lucrează într-un fast-food. Semn că nu se mândreşte deloc cu statutul social al partenerei, farsorul a minţit cu neruşinare.

"Fata e nemţoaică, este studentă la teatru, în Berlin şi are 23 de ani. Tatăl ei este consul la noi. La ce germană ştiu eu, mă dor mâinile de câta engleză am vorbit cu ea. Nu ne-am sărutat pe bune şi nu am făcut sex cu ea. Pe mine fotografiile voastre mă avantajează", a declarat pentru Click!, duminică, Jugaru.

simeon stalpnicul png

Intră aici să vezi cum se giugiuleşte Jugaru cu tânăra lui iubită

Click! a aflat că fostul prezentator, în vârstă de 42 de ani, a minţit în legătură cu identitatea tinerei cu care a fost surprins sărutându-se. Iubita lui nu este în realitate mai mult decât o elevă, în ultimul an de liceu, la Colegiul Gheorghe Airinei, din Bucureşti, angajată la fast-food-ul "Spring Time".

Numele fetei este Iulia Rădoi şi are doar 19 ani. „Pe Iulia am cunoscut-o întâmplător, în august sau în septembrie la Spring Time. Am remarcat-o şi i-am propus să o chem, dacă am nevoie, să lucreze cu mine. Ea a refuzat, dar ulterior i-am convins eu pe părinţii ei. Am ajutat-o apoi cu examenul pentru carnetul de conducere. I-am dat şi bani pentru şcoala de şoferi", ne-a declarat Jugaru, marţi după-amiază.

Dat afară de la Pro TV, Jugaru are alternativă: cântă bine muzică lăutărească.

Farsorul a încercat apoi să se justifice pentru ipostazele în care a fost surprins cu tânăra elevă, spunându-ne că joia trecută s-a întâlnit cu Iulia, doar pentru că trebuia să îi mai dea nişte bani.

"Joi eram împreună pentru că trebuia să achite restul sumei. E o fată cuminte, serioasă, este elevă şi are şi serviciu. Lucrează de la vârsta de 17 ani", a mai spus Jugaru, încurcat de situaţia în care se află.

Mai citeşte:

O nemţoaică de 23 de ani, iubita lui Jugaru

Jugaru divorţat, dar cu fosta soţie în casă

Nu e farsă! Jugaru, dat afară de la Pro!

Iulia, stai cu el pentru bani?

Potrivit unor colegi de serviciu, Iulia e o fată săracă, acesta fiind motivul pentru care s-a angajat de la 17 ani. Părinţii ei nu ştiu de relaţia cu Jugaru, el fiind cel care i-a „aranjat" examenul auto, susţinut joi, chiar în ziua în care au fost surprinşi de Click!

simeon stalpnicul png

«Vine zilnic s-o ia de la liceu»

Spusele lui sunt flagrant contrazise de către colegii fetei, dar şi de portarul liceului, care ne-a declarat că Jugaru pare a fi îndrăgostit lulea de simpatica liceancă. "De o săptămână vine în fiecare zi să o ia de la ore. Toţi colegii ştiu de relaţia lor, şi am auzit că i-au văzut de mai multe ori sărutându-se", ne-a mărturisit portarul liceului.

simeon stalpnicul png

Iată ce spune Jugaru despre iubita lui

Gabi Jugaru a făcut o pleiadă de declaraţii reporterului Click!, referitor la viaţa lui personală.

El a fost cel care a spus despre partenera lui că e nemţoaică, studentă la Berlin şi, culmea, a şi afirmat că-şi iubeşte în continuare soţia şi, că, după divorţ, i-a oferit un inel de logodnă. În schimbul acestor confesiuni, Jugaru ne-a rugat să nu-i publicăm declaraţiile.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net