Iulia Albu, şedinţă foto de vis în Israel

Ultima actualizare:

    Iulia Albu
Iulia Albu

Iulia Albu se află zilele acestea în Israel, unde este personajul principal al unei şedinţe foto de promovare a unei cunoscute firme de diamante. Patronii firmei au fost absolut încântaţi de soţia designerului Mihai Albu şi sunt mândri că au decis ca ea să le reprezinte brand-ul în România.

Echipa Rafael & Sons dezvaluie din culisele primei sedinte foto cu Ambasadoarea brandului, Iulia Albu. Prima dintre zilele calduroase in Israel a luat sfarsit. A fost o zi lunga, in care Iulia a vizitat "Gemological Centers (G.C.I.)LTD and Gemological College (ISRAEL)LTD".

"Lumea diamantelor este fascinanta! Insumeaza atat de multa istorie, traditie, stiinta si frumusete, incat nu ai cum sa ramai indiferent", spune Iulia Albu.

Urmatoarele doua zile sunt rezervate sedintei foto. Rafael & Sons a pregatit pentru Iulia Albu douasprezece locatii, "o armata" de stilisti, make-up artisti si hair experts, iar semnatura ii revine lui Guy Hecht (www.guyhecht.com).

"Cautam de multa vreme o Ambasadoare a brandului pentru Romania. In Iulia am gasit combinatia perfecta de frumusete, stil si inteligenta. Suntem incantati sa o avem in echipa noastra. Ideile ei originale, atitudinea si dragostea pentru frumos ne-au cucerit! A reusit sa invete atat de multe lucuri despre diamante, intr-un timp atat de scurt, incat ne intrebam care va fi urmatorul lucru cu care ne va surprinde", afirmă Noam Lenzini - Director Rafael & Sons

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
isu 112 ambulanta foto isu tulcea
image
image
image
image
image
image
ceai somn jpg
statui parcul carol colaj captura video jpg
plante freepik jpg
ion luca caragiale captura video jpg
preoti ortodocsi se inchina in catedrala episcopala Invierea Domnului foto bihoreanul JPG
medic_consult medical_shutterstock 158366573 jpg
monstru pixabay jpg
muncitori agricultura foto pixabay
image
actualitate.net
image
actualitate.net