Vârciu, ai grijă! Iubitul Adelinei face box

Ultima actualizare:

Aflată la începutul unei poveşti de dragoste cu un misterios timişorean, Adelina Pestriţu a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a-i ascunde identitatea.

     Mai citeşte:         Adelina: "Am greşit când am spus că timp de un an şi jumătate nu voi mai avea o altă relaţie"         Liviu, el ţi-a luat locul în patul Adelinei!         Adelina Pestriţu s-a cuplat cu un bogătaş din Timiş         Vârciule, te dai la câine de dorul nevestei?         Vrei să slăbeşti? Divorţează!

Click! a aflat că cel care i-a furat inima frumoasei brunete este Sorin Boiangiu (32 de ani), unul dintre cei mai întreprinzători afacerişti din Timişoara, străin de agitata lume mondenă a Capitalei: „Am terminat Facultatea de Sport, iar acum sunt la Master, am trecut în anul al doilea. Îmi doresc să devin manager sportiv. De fapt, am şi avut o echipă de fotbal acum câţiva ani. Am făcut sport toată viaţa mea. Şi acum merg la sală, fac box şi lupte. Am o firmă de construcţii şi una de pază", a declarat Sorin, în exclusivitate pentru Click!

Deşi se fereşte să vorbească despre relaţia cu Adelina, afaceristul ne-a dezvăluit ce l-a impresionat cel mai mult, când a cunoscut-o: „Este o fată deosebită. Cel mai mult mi-a plăcut faptul că nu vorbeşte pe nimeni de rău, nu am auzit-o bârfind niciodată. Weekend-ul acesta nu ştiu dacă ne vedem, amândoi avem treabă. Că doar mai trebuie să mai şi muncim, nu numai distracţie", ne-a mai spus Boiangiu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
shutterstock 1805379256 jpg
image png
image png
tower bridge 5727975 1280 jpg
parcul liniei jpg
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net