Iubita lui Cabral, îndrăgostită de Răzvan Fodor!

Ultima actualizare:

Răzvan Fodor va fi Cătălin, zis şi Şarpe, un fante de Dorobanţi, alunecos şi băgat în afaceri ilegale. "Şarpe este un personaj care o să placă cu siguranţă celor de acasă. La începutul telenovelei, el este iubitul Ilincăi (Mădălina Drăghici), un bărbat puţin labil, alunecos şi destul de greu de interpretat", spune actorul. Pentru a intra în pielea lui Cătălin, Răzvan şi-a făcut "încălzirea" la cafenele din Dorobanţi: "A fost necesar, pentru pregătirea rolului să mă documentez la faţa locului, în Dorobanţi şi în alte zone mondene din Bucureşti. A fost amuzant, dar în acelaşi timp am învăţat foarte multe despre cum ar trebui să arate personajul meu", spune Răzvan.

Şi pentru Andreea Pătraşcu, iubita lui Cabral, noua producţie înseamna o schimbare în repertoriul actoricesc. Ea va fi Coco, o domnişoara mondenă până în vârful unghiilor, un fotomodel care-şi petrece zilele în cafenele, îndrăgostită de Şarpe (Răzvan Fodor).

Andreea se pregăteşte intens pentru rol. „Am „suferit" o schimbare de look iar acum părul meu este mai scurt şi cu şuviţe, iar tenul meu este bronzat. În acelaţi timp, încerc să mă îmbrac altfel, iar ţinutele sport nu intră prea des în discuţie", spune Andreea. "Coco este fotomodel şi face parte dintr-o gaşcă de Dorobanţi, este un personaj viu-colorat, foarte diferit de ceea ce am jucat până acum şi foarte diferit faţă de mine, dar provocarea vine tocmai din acest contrast", mai spune vedeta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
vreme furtuna png
reallygreatsite com 8 2 1536x864 jpg
strada trandafirilor jpg
IMG 0997 jpeg
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
vinerea mare 2024 jpg
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net