Anamaria Ferenţ: «Orice femeie ar fi fericită cu Ion Ţiriac!»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

O întâlnire la restaurant cu Ion Ţiriac a fost de ajuns pentru ca Anamaria Ferenţ să fie, pe deplin, captivată de miliardar. Cântăreaţa recunoaşte, în revista Star, că ar fi mândră se se afişeze la braţul lui Ţiriac în calitate de iubită.

I-a atras atenţia astfel încât să o invite la o cină în doi. Totuşi, se pare că Anamaria Ferenţ nu a reuşit să-l convingă pe miliardarul Ion Ţiriac să-i devină parteneră oficială.

Solista recunoaşte fără ocolişuri că a măgulit-o profund invitaţia la restaurant a afaceristului. Mai mult, chiar s-a mirat că Ţiriac şi-a dorit să o cunoască îndeaproape.

"Faptul că m-a invitat la masă, mi-a acordat atenţie şi m-a considerat specială, m-a frapat. A fost o întâlnire ca între doi oameni, dar nu am intrat la el în casă. Eu, la Ion Ţiriac acasă nu am fost", a declarat Anamaria, într-un interviu acordat revistei Star.

    Citeşte şi:         Anamaria Ferenţ: «Şi mamaie a citit Playboy-ul cu mine»         Anamaria Ferenţ, cu chiloţeii la vedere         Ferenţ, Mercedes second-hand de la Ţiriac         Ferenţ să dă doar cu parfum bărbătesc         Ferenţ l-a vrut şi pe Ţiriac jr.

Semn că întâlnirea la restaurantul Le Gaga din Herăstrău a fost una pe care Ferenţ nu o va da uitării cu uşurinţă, solista are numai cuvinte de laudă la adresa miliardarului, care a impresionat-o şi i-a câştigat simpatia prin atitudine şi comportament: "L-am cunoscut la evenimente de caritate. Are toate calităţile, este un bărbat lângă care oricărei femei i-ar plăcea să fie. E galant, foarte educat, cu coloană vertebrală, un bărbat foarte decent", a mai declarat frumoasa blondă.

Recunoaşte că i-ar plăcea să formeze un cuplu cu excentricul miliardar. "Sigur că mi-ar plăcea. Eu aşa zic. Orice femeie ar fi fericită lângă un asemenea bărbat şi logic că e cel mai râvnit".

Ghinionistă în amor, solista nu s-a mai afişat la braţul nici unui bărbat şi acum, după experienţa cu Ţiriac, îi va fi greu să găsească pe cineva care să-l concureze la numărul de calităţi pe celebrul miliardar.

Ţiriac, avere de 900 milioane de euro!

Cu o avere estimată la 900 de milioane de euro, Ion Ţiriac ocupă locul al treilea, în topul "Forbes 500 de miliardari".

Miliardarul are afaceri în domeniile auto, imobiliare şi asigurări şi a investit într-o colecţie impresionantă de automobile de lux, multe dintre acestea exemplare vechi, de la începutul secolului trecut.

Weekend în Monaco şi maşină cadou

Anamaria Ferenţ (33 de ani) şi Ion Ţiriac (70 de ani) au ieşit împreună la începutul lunii august la o terasă de fiţe din Herăstrău, unde au fost surprinşi de paparazzi, dar nu ar recunoaşte în ruptul capului că, între ei, a fost ceva mai mult decât atât.

simeon stalpnicul png

Click! a aflat că cei doi nu s-au rezumat la această cină romantică, ci au petrecut şi un weekend în doi, la Monaco, la începutul lunii septembrie. Ei au fost văzuţi în apropierea portului din Monte Carlo şi, pentru a se feri de ochii curioşilor, solista a încercat să-şi ascundă chipul sub borurile largi ale unei pălării de culoare maro.

Semn că relaţia dintre ei este una destul de apropiată, miliardarul i-a oferit lui Ferenţ şi o maşină, un Mercedes second-hand, achiziţionat de la propria companie, Ţiriac Autorulate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
image
actualitate.net
image
actualitate.net