Iată perechile de la «Dansez pentru tine»!

Ultima actualizare:

Noul sezon al show-ului ProTV începe pe 23 octombrie. Concurenţii din această ediţie dansează pen­­tru cei mai importanţi oameni din viaţa lor: părinţii. Vor să-şi ajute mamele sau taţii.

Tania Budi şi Adrian Mureşan

Mama lui Adrian Mureşan, clujeanul de 24 de ani, este fără doar şi poate o eroină. După ce a divorţat şi a crescut cei trei copii muncind, învăţând şi având grijă de ei, acum, ea lucrează la o fundaţie şi ajută oameni bătrâni şi singuri.

Visul mamei este de a-şi reîntregi familia, de a-i aduce pe sora şi pe fratele lui Adrian din Italia înapoi acasă, lângă ea.

Moni şi Andrei Vlad

Mama lui Andrei, un tânăr de 21 ani din Ploieşti, vrea din tot sufletul să asigure un trai decent familiei. Îi este însă din ce în ce mai greu, pentru că a rămas şomeră. În plus, vrea să-şi continue studiile.

Radu Vâlcan şi Elena Voscoboinic

Tatăl Elenei (20 de ani) a trăit în Transnistria, dar a făcut tot ce era posibil ca fiicele lui să plece la Chişinău sau în România, să înveţe limba română şi să-şi construiască un viitor. Elena îşi doreşte marele premiu pentru ca tatăl ei să trăiască alături de ele în România.

Liviu Vârciu şi Ilaria Cherloabă

Tatăl Ilariei, o orădeancă de 22 de ani, a suferit de poliomelită în copilărie, iar boala s-a agravat odată cu vârsta. A muncit însă toată viaţa şi singurul său refugiu a fost sculptura. Ilaria vrea să-i asigure toate tratamentele.

Alina Chinie şi Ştefan Bamboi

Are 18 ani, este din Oneşti şi s-a decis să lupte pentru mama lui, care a crescut exemplar 13 copii. Visul ei este să îi adune pe toţi copiii ei împrăştiaţi prin lume acasă măcar o dată pe an, iar visul lui Ştefan este ca mama lui să aibă o bătrâneţe liniştită şi lipsită de griji.

Jean De La Craiova şi Sandra Neacşu

Sandra Neacşu are 23 ani şi e din Bucureşti. Tatăl Sandrei este singurul care aduce bani în familie şi nu s-a oprit niciodată din muncă, suportând dureri fizice inimaginabile, deoarece el suferă de coxartroză şi nu ar fi avut voie să muncească.

Kamara şi Iulia Deliu

Tânăra de 19 ani din Chişinău vrea să-şi ajute tatăl. Visul lui a fost ca familia să aibă o casă. Indiferent cât a muncit, nu a reuşit să termine casa, pentru că întotdeauna cele mai importante au fost fetele lui. Din cauza crizei, nu a mai fost plătit pentru ultimele luni de muncă.

Andreea Mantea şi Daniel Lazăr

Daniel are 18 ani şi e din Piatra Neamţ. Luptă pentru mama lui, care visează să poată asigura un viitor celor doi copii pe care i-a luat în plasament şi de care are grijă aşa cum a avut şi de Daniel şi de fratele lui. Cei doi au probleme mari de sănătate, iar costurile tratamentelor sunt uriaşe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
itp 1024x681 jpg
Peste alb jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
banner pensii png
piata gorjului jpg
poarta spre lumea de dincolo siberia jpg
629aef51e4e9b pelerinaj șumuleu ciuc jpg
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net