Iată-i pe bărbaţii care merg la salonul de cosmetică

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Nu doar femeile fac coadă la cabinetele de cosmetică. Bărbaţii ţin şi ei pasul cu ele şi sunt aproape la fel de preocupaţi de felul cum arată. Riduri, cearcăne, colăcei în jurul taliei, toate trebuie să dispară. Iar persoanele publice nu se lasă mai prejos, dimpotrivă.

Ciocan, la curent electric

Nu şi-a mai luat concediu de odihnă de doi ani, nu are weekend şi sărbători fără probleme de serviciu, iar telefonul parcă i s-a lipit de ureche. Zilnic, vreo 700 de apeluri. E normal să aibă nevoie şi de o pauză. Aşa că, s-a dus la SPA.

Într-o seară, în timp ce îşi plimba căţeii pe afară, Christian Ciocan a descoperit un salon cochet în zona casei sale. Şi-a zis "ia să intru, să văd şi eu cum e, măcar o dată-n viaţă". A fost primit, evident, cu braţele deschise, şi băgat direct la curent electric.

"Nu mă interesa pe mine manichiură şi cosmetică, vă daţi seama. Am cerut ceva de relaxare şi întreţinere. Cum eu dorm foarte puţin, s-au gândit să-mi facă ceva pentru întreţinerea feţei. Aşa că mi-au lipit vreo 20 de electrozi prin care trece curent electric şi am stat cu ei pe faţă vreo 15 minute. Simţeam mici înţepături, dar era foarte plăcut, relaxant, aş fi stat acolo o zi întreagă", spune Ciocan.

Aparatul stimulează musculatura, o tonifică, stimulează regenerarea celulară, colagenul, are efect de lifting. Faţa se vede mai luminoasă, mai odihnită. Efectele se observă după 3-4 şedinţe, ne-au explicat reprezentanţii salonului Green Day Spa (www.greendayspa.ro), unde a fost Ciocan.

Mai citeşte:

Zăvoranu şi Ciocan, pupături în stradă

Dinu Maxer previne îmbătrânirea tenului

Pentru a-şi păstra tenul tânăr, cântăreţul Dinu Maxer, susţinut de soţia sa, Deea, merge o dată pe lună la salon.

simeon stalpnicul png

Acolo i se face dermoabraziune, care îi curăţă faţa de impurităţi, apoi i se aplică măşti pentru a-l scăpa de ridurile fine.

Mai citeşte:

Dinu Maxer: «Am simţit că-mi moare copilul»

Adrian Pescariu şi-a mărit buzele

Stilistul vedetelor, Adrian Pescariu, a fost dintotdeauna preocupat de cum arată. Merge la bronzat, la saloane de întreţinere, vrea să se opereze la nas, iar, mai nou, şi-a făcut o mărire a buzelor.

"Prima dată am avut o intervenţie în vara anului trecut, dar nu am fost mulţumit, că nu se vedea nicio schimbare. Aceasta e a doua intervenţie, când mi-am făcut injecţie cu acid hialuronic la chirurgul plastician Cristian Niţescu. Acum îmi place cum au ieşit", spune Pescariu.

Mai citeşte:

Adrian Pescariu se spală pe faţă cu apă minerală

Marina Dina s-a certat cu Pescariu pe machiaj

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net