Pe Gheorghe Zamfir l-a lăsat baltă nevasta!

Ultima actualizare:

    Gheorghe Zamfir
Gheorghe Zamfir

Îndrăgostit lulea de o solistă oacheşă din Almaşu Mare, Gheorghe Zamfir a antamat un restaurant cochet din Chişinău pentru nuntă. Maestrul şi-a găsit şi un naş de treabă, însă, înainte de marele eveniment, mireasa „s-a dat lovită".

La doar un an de când a cunoscut-o pe Nicoleta Beca, o cântăreaţă de muzică populară mai tânără cu 43 de ani decât el, Gheorghe Zamfir a şi planificat nunta.

Maestrul a profitat de ocazia că se afla la Chişinău, în vizită la bunul său prieten, Vladimir Vreme (53 de ani), şi i-a propus acestuia să-i fie naş. Omul de afaceri a acceptat bucuros, mai ales că îi leagă şi o veche prietenie.

Vezi aici cea mai renumită piesă a lui Gheorghe Zamfir

Toate bune şi frumoase, numai că nunta ar fi trebuit să aibă loc în primăvara acestui an, la restaurantul naşului din Chişinău, „Roata Vremii". Se pare că, între timp, iubirea dintre Gheorghe Zamfir şi Nicoleta Beca a început să scârţâie rău, iar nunta a fost amânată, spre dezamăgirea naşului.

Maestrul Zamfir s-a retras departe de agitaţia Capitalei, la Târgoviste, oraş al cărui cetăţean de onoare este şi s-a apucat să-şi construiască o vilă.

„L-am vizitat pe finul meu acum două săptămâni. Este robul lui Dumnezeu. Arată ca un haiduc, are peste două hectare de pământ acolo şi munceşte, îşi face casă. Nicoleta nu era cu el şi, din câte mi-am dat seama, s-a întâmplat ceva între ei. Nu am îndrăznit să îl întreb, dar în curând îl voi vizita din nou şi o să mă interesez neapărat. Dacă este adevărat că s-au despărţit, atunci abia aştept să îi fac eu cunoştinţă maestrului Zamfir cu o moldoveancă frumoasă de mama focului şi să îl însor. Vreau neapărat să-l cunun, aşa cum am stabilit, şi aş fi bucuros să se întâmple acest lucru cât mai curând", ne-a declarat Vladimir Vreme, precizând că a decorat restaurantul pe muzica lui Gheorghe Zamfir.

În ciuda diferenţei de vârstă, Nicoleta este atât de îndrăgostită de „regele naiului", încât le vorbeşte prietenilor apropiaţi numai despre povestea lor de dragoste.

Mai mult chiar, se pare că solista în vârstă de numai 25 de ani este extrem de satisfăcută de performanţele sexuale ale partenerului ei mai în vârstă, căci le-a împărtăşit amicelor sale multe picanterii din dormitorul lor.

Contactat telefonic de reporterii Click!, Gheorghe Zamfir a fost foarte zgârcit în declaraţii. "Nu mai vreau să comentez nimic despre viaţa mea personală", ne-a spus maestrul.

Nicoleta Beca, cu 43 de ani mai tânără

Născută la 26 august 1984, în satul Cib, comuna Almaşu Mare, judeţul Alba, Nicoleta Beca a îndrăgit încă din copilărie cântecul popular românesc. A participat la nenumărate concursuri şi festivaluri muzicale, iar în anul 2003 a înregistrat primul album.

image

Iat-o pe cea care trebuia să devină "doamna Zamfir"

Gheorghe Zamfir are un fiu

Supranumit „Regele Naiului", Gheorghe Zamfir s-a născut pe data de 6 aprilie 1941, în Găeşti, judeţul Dâmboviţa. În anul 1982 i-a dedicat un concert lui Dumnezeu, căzând în dizgaţia lui Ceauşescu şi fiind nevoit să plece în exil.

Are un fiu, Emmanuel Teodor Zamfir, în vârstă de 23 de ani, baterist într-o formaţie rock din Montreal.

A mai fost însurat cu o franţuzoaică

Gheorghe Zamfir a fost mereu prins între femei frumoase. Singura pe care a luat-o însă de soţie este Marie Noelle, cu care s-a căsătorit în 1995, la Paris.

Acum doi ani, maestrul încerca să divorţeze pentru a-şi putea oficializa relaţia cu profesoara de nai Gina Tănase, însă şi această iubire s-a încheiat prost pentru artist.

La vremea respectivă, Zamfir şi-a acuzat iubita că i-ar fi furat 22.000 de euro din casă. Artistul are un fiu, Emmanuel Teodor Zamfir (23 de ani), din relaţia cu Susan Nichols.

image

Nuntă moca la «Roata Vremii» din Chişinău

Pe la „Roata Vremii", localul în care Gheorghe Zamfir ar fi trebuit să-şi facă nunta, s-au perindat de-a lungul timpului artişti renumiţi. Steven Seagal, Zdob şi Zdub, Benone Sinulescu, Pavel Stratan sunt doar câţiva care s-au delectat cu bucatele cu specific românesc.

Deşi un meniu de nuntă costă de la 50 până la 70 de euro, patronul Vladimir Vreme i-a promis finului său că-i va găzdui gratis petrecerea.

Omul de afaceri este atât de îndrăgostit de creaţiile lui Zamfir, încât şi-a decorat localul cu elemente de nai şi a amenajat şi un spaţiu rezervat exclusiv „Regelui Naiului".

image

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net