«Gabi era să-şi calce mama cu maşina»

Ultima actualizare:
La loc de cinste în albumul familiei
La loc de cinste în albumul familiei

Au trecut mai bine de 40 de zile de la decesul scumpei sale soţii, însă tatăl Gabrielei Cristea e măcinat de amintiri. El a povestit, pentru Click!, episoade cutremurătoare din viaţa de familie.

Gabriela se îndrăgostise atât de tare de cameramanul TVR Bogdan Ţântea, încât îşi sfida părinţii şi făcea numai boacăne.

De fiecare dată când mama ei, Didina, o închidea în casă, vedeta sărea pe geam pentru a merge la întâlnire.

„Era îndrăgostită până peste urechi de Bogdan Ţântea. Chiar dacă era cu 12 ani mai mare decât ea, nu ne-a păsat niciodată. Gabi este o mincinoasă. Mama ei nu s-a opus acestei relaţii şi nici nu a făcut-o curvă. Din contră. Mama lui Bogdan a fost cea care nu a vrut-o ca noră pe fiica noastră. A spus că în acel moment băiatul ei avea nevoie de o curvă, pentru că nu se poate însura cu o simplă dansatoare, lui îi trebuie o doctoriţă. La un moment dat Didina ajunsese să o închidă în casă, pentru a nu se mai vedea noaptea cu băiatul ăla, însă ea fugea mereu pe geam", ne-a declarat Eugeniu Cristea cu lacrimi în ochi.

O altă amintire dureroasă o are protagonistă tot pe Gabi, pe vremea când aceasta lucra la Tele 7 abc.

„Gabriela nu mai stătea la noi de mulţi ani şi pentru că nu mai suporta să ne vadă, maică-sa a vrut să-i facă o surpriză, vizitând-o la serviciu. Era un frig de crăpau pietrele, iar noi am aşteptat-o afară, în ger, ca să apară. Când ne-a văzut, a luat foc şi ne-a zis să plecăm de acolo în timp ce se urca în maşină. Biata Didina s-a dus spre ea, a alunecat şi s-a sprijinit de portieră. Gabi a demarat în trombă, deşi văzuse că mama ei se ţinea disperată să nu cadă. Numai norocul a făcut să nu ajungă sub roţi", ne-a mai spus bărbatul.

„A stat trei ani cu băiatul ăsta, iar noi am sprijinit-o chiar dacă soacra ei nu o voia. Didina i-a povestit despre episodul cu «soacra ei» şi atunci, probabil, Gabi a înţeles că Didina a făcut-o curvă. Mama lui Bogdan nu o suporta şi chiar a sunat într-o dimineaţă la noi acasă să ne spună că în noaptea precedentă a vrut să o omoare pe Gabi în somn, cu toporişca", ne-a mai povestit bărbatul, vizibil afectat de situaţie.

Vedeta de la Kanal D a susţinut întotdeauna că familia o jecmănea de bani, însă Eugeniu demontează şi această variantă.

„Ea a spus mereu că ne-a ajutat cu bani, dar nu este adevărat. Nu am avut niciodată nevoie de banii ei sau ai altcuiva. Când lucram în Irak, trimiteam mereu zeci de kilograme de carne acasă şi îi dădeam şi ei. Mă jur cu mâna pe inimă că nu am luat nici măcar un leu de la copiii mei. Dacă am făcut aşa, înseamnă că Didina îşi merită soarta, că fiica ei s-a purtat aşa cum s-a purtat cu ea. Nu am cerut niciodată bani nimănui. Nici acum, după moartea soţiei, aşa cum s-a speculat. Singurul motiv pentru care am acceptat să dau interviuri a fost acela de a le arăta oamenilor aşa cum a fost cu adevărat soţia mea. Nu am nevoie de bani. Totuşi, dacă soţia mea mai trăia, eram cel mai bogat om din lume", ne-a mai spus acesta.

Citeşte şi:

Tatăl Gabrielei Cristea: «Nu vă certaţi pe avere, nu vă las nimic!

Gabriela Cristea îşi face parc acvatic în Tineretului!

Gabriela Cristea părăseşte ţara fără să viziteze mormântul mamei sale

Fratele lui Cristea îşi plânge mama pe manelele lui Salam

Gabriela a fugit la 16 ani de acasă

Vedeta postului Kanal D a părăsit casa părintească încă de la frageda vârstă de 16 ani. Îndrăgostită de un cameraman de la TVR, Gabriela a plecat de acasă pentru a-şi trăi dragostea.

Încă de pe vremea aceea, vedeta nu a mai vrut să mai audă niciodată de părinţii săi, deoarece aceştia nu erau de acord cu iubitul ei. Supărată nevoie-mare, Gabi a dat dovadă de un suflet rece şi nu şi-a vizitat mama nici măcar pe patul de moarte, cu toate că aceasta a fost ultima dorinţă a femeii.

La loc de cinste în albumul familiei

Mama Gabrielei Cristea şi-a dat ultima suflare pe patul spitalului la începutul lunii iunie. Didina Cristea (58 de ani) a fost învinsă de o pancreatită cronică, chiar dacă medicii au făcut tot posibilul să o salveze. Organismul femeii a cedat în cele din urmă în faţa infecţiei.


    La loc de cinste în albumul familiei
La loc de cinste în albumul familiei

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net