Ce nepoţei frumoşi are Florin Piersic!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Florin Piersic este unul dintre puţinii oameni care se pot lăuda cu faptul că au gustat din "elixirul tinereţii". Chiar dacă este vorba de filmul cu acelaşi nume al lui Gheorghe Naghi, din 1975, actorul nu îşi arată, în ruptul capului, vârsta pe care a împlinit-o săptămâna aceasta. Secretul lui? Dragostea pentru actorie şi o familie fericită, cu nepoţi frumoşi şi isteţi.

La cei 74 de ani, Florin Piersic se bucură din plin de statutul de bunic. O are pe Sonia, nepoţica pe care i-a dăruit-o Florin Piersic junior, dar şi pe Mark. Simpaticul puşti de 3 ani este fiul lui Daniel, băiatul lui din căsătoria cu Ana Szeles.

Mai citeşte:

Piersic, la tribunal pentru o pivniţă

Florin Piersic, redus la tăcere în Hawaii

Florin Piersic îşi lansează primul album muzical

Puţină lume îşi mai aduce acum aminte de iubirea dintre Florin Piersic şi Ana Szeles, actriţa de la Teatrul Maghiar de Stat din Tg. Mureş, care, cu părul său blond şi ochii albaştri, l-a dat gata pe "cel mai râvnit bărbat" din România.

Acum, Ana Szeles stă la Budapesta şi face naveta în Austria, pentru a avea grijă de nepoţelul ei, Mark. După ce a divorţat de Florin Piersic, după un mariaj de 10 ani, actriţa a preferat să plece la Budapesta, în 1989, împreună cu copilul lor, Daniel. La 21 de ani de la acea decizie, Ana Szeles a povestit pentru "Acces Direct" idila dintre ei doi.

simeon stalpnicul png

"N-a fost dragoste la prima vedere! Mi-a făcut curte la modul clasic. Povestea noastră a început de la filmul "Elixirul tinereţii", aici m-a cucerit. Cu Florin, îl avem pe Daniel, care acum are 33 de ani. Avem amintiri atât de frumoase împreună! Nu am putut uita că am format odată un cuplu şi în viaţa profesională şi în cea personală, cum rar s-a întâlnit. Nu ne-am văzut foarte des, dar am rămas buni prieteni şi nu am uitat ce înseamnă o relaţie adevărată. Cu Florin aveam mereu aceleaşi gânduri , aceleaşi pasiuni , ne cunoşteam din priviri. Şi aveam simţul umorului amândoi, care ne unea", spune Ana Szeles oftând.

simeon stalpnicul png

Despre copilul lor, Daniel, Ana Szeles vorbeşte puţin. Daniel este managerul unei mari companii austriece şi a vrut să stea tot timpul departe de ochii presei, departe de lumina reflectoarelor care îi scăldau în lumină pe părinţii lui.

Tot în Austria a cunoscut-o şi pe cea care avea să-i dea viaţă copilului său şi nepotului actorului Florin Piersic, pe tânăra Lisann.

Sonia, pe scenă la patru ani

Florin Piersic a devenit bunic, prima oară, în urmă cu patru ani când fiul său, Florin Piersic junior, împreună cu prietena sa, Dorina Chiriac, i-au dăruit o nepoţică, Sonia. Actorul a ţinut morţiş să o aducă pe micuţa Sonia pe scena Sălii Palatului cu ocazia spectacolului "Străini în noapte", dedicat trustului Adevărul.

Mark stă în Austria

Daniel, băiatul pe care Piersic îl are cu Ana Szeles, i-a dăruit şi el un nepoţel îndrăgitului actor. Mark are trei ani, este simpatic foc şi are deja privirea fermecătoare a celebrului său bunic. Iată-l aici, alături de tatăl lui şi de mami, frumoasa Lisann. Familia locuieşte în Austria, unde Daniel este managerul unei companii importante.

Florin şi Ana, mândri de nepoţelul Mark

Iată trei generaţii de "Piersici": Florin, alături de băiatul său Daniel şi de nepoţelul Mark, aici într-o fotografie de arhivă. Îndrăgitul actor l-a strâns în braţe pe bebeluşul de numai două luni.

simeon stalpnicul png

Fosta lui soţie, Ana Szeles este şi ea topită după simpaticul Mark şi are o mulţime de fotografii cu el. Iat-o aici, într-o poză de acum doi ani.

image
image
image
image
image
image
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net