Dan Diaconescu şi-a găsit naşul: «Un taxi mi-a îndoit bara la Rolls Royce!»

Ultima actualizare:

Dacă, iniţial, credea că este mâna vreunui duşman, care a vrut să-i plătească o poliţă, iată că lucrurile nu au stat întocmai, fiind vorba doar despre un mare ghinion: „A fost un accident în lanţ la Piaţa Romană. O maşină a lovit un taxi, iar acesta un altul şi tot aşa. Al cincilea taxi a intrat în maşina mea. Am asigurare, iar în câteva săptămâni va fi ca nouă", a declarat patronul postului OTV, pentru Click!

Din păcate, patronul de televiziune va fi nevoit, în tot acest răstimp, să-şi lase „bijuteria" pe patru roţi în service.

     Citeşte şi:             Câştigătorii caselor de la OTV, aruncaţi în stradă?             Dan Diaconescu, audiat în dosarul «Elodia»

Dar, cum Dan are în garaj mai multe maşini de lux, el nu va fi nevoit să se deplaseze cu taxiul, la serviciu.

Şi Catinca Roman s-a trezit cu maşina buşită!

Catinca Roman a păţit-o şi ea, zilele trecute. După ce că nu stă foarte bine cu banii, acum, maşina ei, un Peugeot 206, zace, lovită, în parcare. Vedeta a fost victima unui accident de circulaţiei minor, însă şoferiţa a scăpat doar cu o sperietură groaznică.

Din păcate, autoturismul său a fost vizibil avariat pe partea dreaptă, Catinca fiind acum pieton, pentru o perioadă de două săptâmâni, cât maşina va sta la reparaţii.

image
image
image
image
image
image
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
image
actualitate.net
image
actualitate.net