Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu nu se dezlipesc unul de celălalt

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Dragoste mare între Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu. Cei doi au fost surprinşi purtându-se ca nişte adolescenţi.

La 39 de ani şi după un divorţ neaşteptat, prezentatorul emisiunii „Acces direct" (Antena 1) are, din nou, fluturi în stomac.

     Mai citeşte:        Şişcanu, acasă la Mădălin în miez de noapte        Cristina Şişcanu: "Îl iubesc pe Mădălin în fiecare noapte, fără excepţie!" - VIDEO        Cristina Şişcanu: «Mădălin a făcut primul pas în relaţia noastră»        Mădălin Ionescu se desparte oficial de Mihaela

Mădălin şi fosta sa angajată trăiesc o poveste de iubire demnă de un roman siropos.

Cei doi au fost surprinşi plimbându-se fericiţi pe stradă

simeon stalpnicul png

După ce o bună bucată de vreme şi-au ascuns sentimentele, ei nu se mai feresc să-şi împărtăşească gesturi tandre chiar şi pe stradă.

Cristina şi Mădălin au fost surprinşi zilele trecute de fotoreporterii Click! când se întorceau de la Antena 1, iar grimasele lor trădează faptul că sunt un cuplu cu adevărat fericit.

În tot drumul de la maşină până la scara blocului în care Mădălin locuieşte, cei doi s-au ţinut reciproc de gât, şi-au zâmbit şi s-au sorbit din priviri, fără să le pese de ochii insistenţi ai celorlalţi trecători.

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net