Columbeanu, dărâmat de infidelităţile Monicăi

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Acum cinci ani debordau de fericire. Azi, Iri (53 de ani) şi Monica (23 de ani) nu mai pot ascunde că au serioase probleme în căsnicie.

Ultima ieşire a neliniştitei Moni cu avocatul englez Richard pare să-l fi dărâmat pe Irinel Columbeanu, care preferă să iasă în lume mai degrabă cu tatăl său decât cu soţia infidelă.

În ziua în care aventurile Monicăi la Londra erau dezbătute la tv, miliardarul Columbeanu a venit la un eveniment monden cu flăcări în priviri. El şi-a înecat supărarea în şampanie şi trabuc

simeon stalpnicul png

Trist, abătut şi cu nervii întinşi la maximum! Aşa a apărut Irinel, miercuri seară, la lansarea restaurantului Cosmopolitan, la doar câteva ore după ce englezul Richard a declarat, în direct, la „Acces direct", că Monica i-a făcut avansuri şi chiar l-a sărutat la Londra.

Cu fruntea încreţită de riduri, Irinel a venit la eveniment însoţit de tatăl său, Ion Columbeanu, care i-a ţinut companie încercând să-l bine-dispună.

Omul de afaceri însă a stat taciturn la masă, a salutat câţiva cunoscuţi şi a sudat, nervos, trabuc după trabuc, semn că ultima aventură a Monicăi nu i-a picat bine.

Nu e prima dată când tânăra lui soţie e acuzată de infidelitate, însă, până acum, Irinel i-a luat apărarea.

Dezvăluirile incitante ale avocatului englez, care susţine că a trăit, în februarie, la Londra, o poveste de amor cu Moni, au avut darul să-l scoată din sărite pe Iri, care nu pare dispus să-i mai înghită soţioarei amantlâcurile.

Seara, Irinel a preferat să meargă cu câţiva prieteni în clubul Le Gaga, unde a admirat dansatoarele şi şi-a înecat amarul cu câteva pahare de şampanie.

Citeşte şi:

Richard confirmă: «Da, am făcut sex cu Monica Columbeanu!» VIDEO

Richard, presupusul amant: «Monica m-a sărutat! Eu nu am avut curaj» - VIDEO

Moni, idilă cu englezul Richard? «80% din ce spune el sunt invenţii» - VIDEO

Irinel Columbeanu este confundat cu tatăl Monicăi

De Gennaro: «Mi-a oferit servicii sexuale!»

În urmă cu doi ani Monica Columbeanu a fost târâtă într-un scandal de proporţii de impresarul italian Antonello de Gennaro.

simeon stalpnicul png

Soţia lui Iri a refuzat să-i plătească lui Gennaro suma de 15.000 de euro, reprezentând serviciile de promovare în Italia. Impresarul a declarat că Monica i-a făcut avansuri, pentru a o ajuta să se promoveze în Italia, dar el a refuzat-o, ca să nu-i strice familia.

"Doamna Columbeanu mi-a oferit servicii sexuale", a spus italianul.

SMS-uri fierbinţi cu şoferul Voicu

Poreclită "scorpia de la Izvorani", soţia lui Irinel şi-a concediat toţi angajaţii pe care i-a avut de-a lungul vremii.

simeon stalpnicul png

Unul însă i-a picat cu tronc- sexy şoferul Voicu Pânzar. Model de profesie, acesta a lucrat pentru Moni aproape un an, din august 2008 până în primăvara lui 2009.

În urmă cu două luni, Voicu a scos la iveală sms-urile fierbinţi pe care doamna Columbeanu i le-a trimis, ea făcând o pasiune pentru acesta.

Richard: «Am făcut dragoste cu Monica!»

În februarie, Moni a mai bifat o aventură la Londra. Richard, un tânăr avocat englez în vârstă de 29 de ani, a văzut-o la un restaurant şi s-a îndrăgostit pe loc de ea.

simeon stalpnicul png

"Ştiam că e căsătorită, dar mi-a dat numărul ei. Ea m-a sărutat prima! Am mers la mine în apartament şi am făcut dragoste cu ea", a aruncat, ieri, bomba englezul la "Acces direct".

Moni nu a recunoscut că ar fi avut vreo relaţie cu Richard, acuzându-l că se răzbună pentru că i-a refuzat avansurile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
parcul liniei jpg
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
lacul verde resort 7fbfbc original jpg
image png
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
batran confuz istock1 jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
image
actualitate.net
image
actualitate.net