m.click.ro

top sombra

Claudia Sexxy șochează: «Nu mă vedeam niciodată într-o astfel de postură!»

Claudia Sexxy

Claudia Sexxy

După o absență destul de lungă din pesiajul muzical, Claudia Pătrășcanu a revenit în lumina reflectoarelor cu multe schimbări și speră ca de data aceasta să dea lovitura.

 Astfel, bruneta își spune de-acum Claudia Sexxy, piesa la care a muncit câteva luni alături de producătorul Mym Constantin se numește "Maleya" și a adoptat o imagine destul de diferită față de cea cu care era obișnuit publicul de odiniară.

Imaginea "fetei cuminți" a rămas o amintire, iar de câteva zile Claudia s-a transformat într-o femeie provocatoare, sexy.

"Nu mă vedeam într-o astfel de postură, dar am înțeles că un show de genul acesta contează, iar Ana Petreanu, cea care se ocupă de vestimentația mea, mă ajută să trasmit acest mesaj către public. Voi purta corsete, portjartier, iar dansatoarele mele vor fi mult mai obraznice decât mine", ne-a spus Claudia Sexxy.

Părinții Claudiei au fost avertizați de fiica lor să nu o privească la televizor, că sigur vor avea palpitații. Pentru acest proiect muzical, frumoasa cântăreața s-a pregătit intens în sala de coregrafie pentru un show special.Introdu codul de mai jos:


* click pe imagine pentru reincarcare daca nu intelegi scrisul.Trimite Anuleaza
TRIMITE
0 comentarii
 
    Ai un pont, o fotografie sau o înregistrare video? Click.ro te premiază!
    widget anuntexpres.ro - 5 articole

    Trimite unui prieten!
    top down