Cătălin Crişan: “Există viaţă fericită şi după divorţ”

Ultima actualizare:

    Cătălin Crişan
Cătălin Crişan

Interpelat de o doamnă în vârstă pe stradă, care i-a reproşat că a divorţat, are doi copii, dar are o bună dispoziţie care nu poate trece neobservată, Cătălin Crişan a explicat telespectatorilor Antenei 2 că există viaţă fericită şi după divorţ.

"Nu certurile sau mari neînţelegeri au fost motivul despărţirii de fosta mea soţie, ci realizarea unei stări de fapt, că nu mai putem merge împreună pe acelaşi drum. Alina este sufletul meu pereche", a explicat artistul.

Cântăreţul a declarat că este impresionat de spiritul analitic al tinerei femei care i-a cucerit inima, de spontaneitatea şi agerimea minţii ei.

"Probabil că în afară de părinţii mei nimeni nu mă cunoştea cu adevărat. Şi a apărut ea, care a reuşit să mă descopere!", a mai spus el la emisiunea lui Cristi Brancu.

"O iubesc, vreau să fiu lângă ea, vreau să ştie şi ea că o iubesc!", a mai adăugat Cătălin Crişan. Şi cum una dintre calităţile sale de necontestat este simţul umorului, artistul a povestit o întâmplare recentă: "Eram la Casa Presei, am tăiat calea unui domn, am trecut pe galben şi-am ajuns la următorul semafor. Domnul din jeep a deschis geamul şi-a zis tare: "Te bag în... Să trăiţi, maestre!".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net