Bianca despre ziariştii unui tabloid: «Îi distrug, îi dau în judecată» - VIDEO

Ultima actualizare:

Blonda a ținut să explice că picătura care a umplut paharul a fost starea de sănătate a mamei sale, care a fost afectată de materialul apărut într-un cotidian, în care Bianca era suspectată de practicarea prostituţiei.

Mai mult "Blonda lui Bote" spune că ziariştii publicaţiei cu pricina ar fi postat pozele sale pe un portal de "curve de lux" pentru a provoca un scandal despre care să scrie în ziar.

”Mi-au făcut părinţii să sufere”, a izbucnit Bianca. ”Mi-aţi rănit mama, care oricum este într-o stare foarte gravă. Ea vine mâine la Bucureşti pentru că nu se simte foarte bine. Voi îmi agravaţi situaţia din familie şi tot ce se întâmplă, se întâmplă din cauza voastră.

Să vă fie ruşine că-mi chinuiţi părinţii şi familia. Puteaţi măcar să scrieţi altfel. Nişte nesimţiţi şi nişte ordinari! Am o singură mamă, nu le permit să o calce în picioare. Cu mine faceţi ce vreţi, dar nu cu părinţii mei şi cu familia mea”, a continuat Bianca, vizibil afectată.

”Mâine la prima oră îmi iau un avocat şi mă duc în instanţă. Zece avocaţi dacă trebuie să iau să-i distrug, asta o sa fac. Nu contează cât mă costă. Am şi eu părinţi, nu pot să-i fac de ruşine încontinuu.

Toţi banii îi dau. Îmi vând maşina, îmi vând casa, dacă nu vă distrug eu, atunci nu vă mai distruge nimeni pentru ce mi-aţi făcut. Poate chiar ei mi-au luat pozele şi mi-au făcut chestia asta, ca să mai scrie ceva”, a acuzat asistenta lui Capatos.

Citeşte şi: Bianca, prezentatoare la Antena1 - VIDEO

Bianca Drăguşanu: «Cătălin mi-a fost infidel de mai multe ori»

Ea a înlocuit-o pe blonda lui Bote

Bianca: «Mai bine defilam pentru Mutu decât pentru Cristea!»

Bianca recită Oda lui Bote de pe blogul lui Bendeac - VIDEO

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net