Benone Sinulescu: «Axinte a fugit în India cu banii mei»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Tot mai mulţi artişti sar la gâtul lui Florin Petrescu, acuzându-l că nu le-a plătit onorariile pentru concertele susţinute.

După Daniela Györfi, fetele de la Bambi, Anna Lesko şi Angela Rusu, un alt artist consacrat îl atacă pe Axinte.

Benone Sinulescu spune despre impresar că este ţepar şi că a plecat să se distreze în India pe banii săi.

Scandalurile se ţin lanţ în showbizul românesc, mărul discordiei fiind, de cele mai multe ori, banii.

Acesta este motivul pentru care relaţia de amiciţie dintre Benone Sinulescu şi Florin Petrescu s-a terminat de aproape un an de zile: "M-am ţinut mult timp de capul lui să recuperez banii. După un concert, Axinte mi-a spus că îmi va plăti onorariul în Bucureşti şi a rămas să îl sun şi să ne întâlnim. Însă, atunci când am făcut acest lucru, am aflat că el plecase în vacanţă în India cu soţia lui. Cu tot cu banii mei, desigur. Mi-am recuperat între timp onorariul, însă a trebuit să aştept câteva luni bune", a declarat Benone, pentru Click!

Interpretul de muzică populară a ţinut să precizeze că nu vrea să mai colaboreze niciodată cu el, considerându-l un mare ţepar.

Nea Beni nu este singurul artist care susţine că Florin Petrescu nu îşi onorează contractele. Fetele de la Bambi şi Angela Rusu se plâng că impresarul le datorează sute de milioane de lei vechi.

Contactat telefonic, Florin Petrescu a promis că îşi va plăti toate datoriile: "Este bine că tot mai mulţi cântăreţi spun adevărul, că nu şi-au primit banii. În felul acesta, cele 40 de primării care îmi datorează peste 8 miliarde de lei se vor sesiza şi vor plăti. Astfel, mă voi achita şi eu faţă de oameni".

Cu Bambi se ceartă ca la uşa cortului

Denisa şi Raluca, cele două surori din trupa Bambi, susţin că Florin le datorează 19.500 de euro, însă nu au semnat un contract pentru concertele susţinute.

simeon stalpnicul png

Axinte se apără şi spune că le-a dat acestora tot ce le datora şi că, oricum, ele nu meritau aceşti bani, deoarece "falsează şi pe play-back".

La rândul său, Denisa a declarat pentru Click!: "Axinte face ca boierii din „Sclava Isaura».

Crede că artiştii sunt ca acei sclavi de pe plantaţie şi dacă au curajul să ceară banii pentru care au muncit, sunt loviţi din toate părţile".

Cu Daniela Györfi s-a împăcat

Anul trecut, Daniela Györfi l-a acuzat pe Florin că nu i-a plătit suma de 10.000 de euro, care i se cuvenea din concertele susţinute.

Între timp, aceştia s-au împăcat, iar Axinte şi-a plătit datoriile.

La un moment dat, chiar s-a pus problema ca cei doi să se înrudească, Axinte fiind cel care trebuia să-i cunune religios pe Daniela şi pe George Tal.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
istanbul pixabay jpg
rusalii jpg
baiat roman fotbal londra jpg
saptamana patimilor jpg
saracie freepik jpg
decreteii viitorii pensionari care isi fac calcule jpeg
Gratar FOTO Shutterstock
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net