Andreea Raicu preferă să fie singură decât nefericită

Ultima actualizare:

"O amică implicată într-o poveste frumoasă de iubire de 7 ani (cel puţin aşa se vedea din afară) îmi împărtaşea că nu a mai avut momente de apropiere cu soţul ei de cel puţin 2 ani, dar stau aşa dacă tot sunt căsătoriţi de atâta timp. Şi nu, nu era fericită... Oameni care stau în relaţii sau căsătorii care nu mai merg. Oameni care ajung să fie frustraţi şi nefericiţi din comoditate sau din frica de a nu rămâne singuri, din teama că societatea îi va pune la colţ", a mărturisit Andreea pe blogul ei.

"Să fii singur e trist pentru unii, dar să fii singur lângă cineva mi se pare cumplit de dureros. Nu mai înteleg această frică de singurătate. Mărturisesc că şi eu am avut-o, dar sunt fericită că am depăşit acest moment. Clipele pe care le petreci cu tine sunt mai preţioase de o mie de ori decât cele petrecute lângă o persoană care nu te preţuieşte sau cu care nu mai ai nimic in comun", a mai scris vedeta.

"Timpul de atât de preţios. Viaţa e atât de importantă. De ce să o risipeşti făcând lucruri care te fac nefericit?? Nu judec pe nimeni. Pur şi simplu nu înteleg de ce să alegi să fii nefericit", a încheiat Andreea Raicu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net