«Amalia e înnebunită după bani!»

Ultima actualizare:

Pe aceeaşi temă:

Nepoata lui Năstase, cu chiloţeii la vedere

Amalia, cuplată cu asociatul de la firmă?

Amalia vrea jumătate din averea lui Ilie Năstase

Amalia şi Ilie Năstase divorţează!

Diana Ross, printre cele 2.500 de femei ale lui Ilie

Constantin Mincu a fost, până nu demult, un apropiat al familiei Năstase. Relaţiile dintre cei doi s-au răcit din cauza Amaliei.

Fostul partener de afaceri al tenismenului susţine că ştie cu certitudine faptul că Amalia şi-a plănuit căsnicia cu Ilie pentru a avea acces la lumea bună şi a-şi asigura viitorul.

„Totul a fost premeditat! Căsnicia a ajutat-o să-şi asigure un trai luxos toată viaţa. Pot spune că s-a căsătorit cu gândul că într-o zi va divorţa şi se va putea bucura de banii lui Ilie. Am ştiut asta de acum 14 ani", ne-a povestit avocatul Mincu.

De doi ani de zile, spune el, Amalia se luptă să desfiinţeze fundaţia „Academia Ilie Năstase". Dorinţa sa este aceea de a deveni ea unicul preşedinte fondator al acestei instituţii, prin care sunt rulate sute de mii de euro.

„O ştiu încă de pe vremea când trăia cu Ilie, deşi el era însurat. Este înnebunită după bani!", povesteşte Constantin Mincu.

Fostul prieten de suflet al marelui tenismen susţine că Amalia vrea să rămână singură în fundaţie pentru a pune mâna pe toate fondurile şi a face tot felul de contracte cu bani de la stat.

„A vrut să rămână doar ea şi Ilie în fundaţie, pentru că pe el îl domină", spune avocatul Mincu, adău­­gând că el a dat în judecată familia Năstase.

Cât despre comportamentul tinerei soţii, acesta susţine că Amalia nu se ferea să folosească tot felul de cuvinte vulgare la adresa soţului, atunci când nu era mulţumită de decizia pe care o lua Ilie.

„Amalia nu mi-a făcut niciodată o impresie bună. După ce au făcut nunta, s-a asigurat ca toţi banii lui să fie investiţi. Orice prost ştie că lucrurile cumpărate în timpul căsniciei se împart la doi. Am asistat la câteva discuţii între Amalia şi Ilie, iar vocabularul ei a lăsat mult de dorit. Vorbea foarte urât, aşa cum unei femei nu îi stă bine. Este vulgar să o auzi pe cea care pretinde că este o doamnă „aruncând" înjurături către soţul său, mai ales în prezenţa unor alte persoane", susţine avocatul Constantin Mincu.

Căsătoriţi timp de 7 ani

Amalia (34 de ani) şi Ilie Năstase (63 de ani) sunt căsătoriţi de 7 ani şi au împreună două fetiţe. Ei au şocat când au anunţat că vor să divorţeze.

Avere de circa 7 milioane €

Averea lui Ilie Năstase nu e deloc de neglijat. Conform Topului Forbes 500 miliardari, aceasta este estimată la 6-7 milioane de euro.

Amalia, cuplată cu asociatul?

După ce a „explodat" vestea cu divorţul soţilor Năstase, surse din anturajul celor doi au povestit că Amalia ar avea o legătură amoroasă cu asociatul ei, Răzvan Vasilescu.

image

Soţia lui Ilie şi tânărul de 30 de ani ar fi cuplaţi de mai bine de doi ani, afirmă cunoscătorii. Oficial, cei doi au împreună o firmă pe care au înfiinţat-o în noiembrie 2008.

Ilie, cu nepoata la distracţie, în club

În plin scandal de divorţ, Ilie Năstase a vrut şi el să se relaxeze, aşa că a ales să petreacă de Ziua Îndrăgostiţilor într-un club din Bucureşti înconjurat de multe domnişoare frumoase.

image

Printre ele, şi Alice, dansatoare la emisiunea „Acces Direct", despre care a aflat în urmă cu puţină vreme că i-ar fi nepoată. Click! v-a prezentat pe larg imagini şi întreaga poveste la începutul acestei săptămâni.

image
image
image
image
image
image
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net