Ele sunt cele 30 de fete care se întrec pentru titlul de Miss Universe România - FOTO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

În funcţie de numărul care sunt înscrise în concurs, vă prezentăm cele mai frumoase fete din România care participă la Miss Universe România. Voteaz-o pe cea care îţi place!

Tu poţi să o alegi pe Miss România! Află aici cum!

1. Fliundra Andrada are 21 de ani, este din Braşov şi studiază la Universitatea Transilvania din Braşov, la Facultatea de Silvicultură şi Exploatări Forestiere. Vrea să devin un inginer topometrist de succes. În timpul liber, îi place foarte mult să citească, să se plimbe, să facă sport şi să-şi petreacă timpul cu familia şi prietenii. A primit de la statul german diploma de vorbitor la perfecţie a limbii germane şi deţine şi diploma de Cambridge la limba engleză.

2. Muntean Diana Monica are 21 de ani, este din Timişoara şi este studentă la Universitatea de Vest la Facultatea de Litere, Secţia Engleză-Franceză. Îşi doreşte să devină profesor universitar şi adoră să joace tenis. De obicei, în timpul liber preferă să conducă şi facă mici excursii în afara oraşului.

3. Lungu Simona Elena are 22 de ani, este din Oradea şi studiază la Universitatea din Oradea, specializarea Inginer şi Management. Vrea să profite de cariera pe care o are în modelling, să-şi deschidă două afaceri şi să studieze facultatea de "Desinger vestimentar", în Italia.

4. Apachitei Sandra are 18 ani, este din Bucureşti şi este elevă în clasa a XII-a la Liceul Alexandru Ioan Cuza. La 15 ani a plecat singură la Milano unde a lucrat ca model timp de o lună. Vrea să studieze Relaţiile Internaţionale şi spune că-i place să se plimbe cu rolele.

5. Costea Adelina are 19 ani, este din Galaţi şi studiază Chimia la Universitatea Politehnica din Bucureşti. Vrea să devină medic şi să iniţieze o campanie împotriva violenţei domestice. A apărut pe coperta revistei Cosmopolitan (aprilie 2010), după ce a câştigat concursul pentru cel mai frumos zâmbet din ţară.

6. Golban Maria are 22 de ani, este din Bucureşti şi este studentă la Facultatea "Marketing şi Afaceri economie internaţionale", din cadrul Universităţii "Spiru Haret" şi e în anul II la Master-ul "Managementul marketingului", din cadrul Academiei de Studii Economice. Vrea să conducă un departament de marketing şi spune că cea mai mare realizare a ei este faptul că a ajuns independentă.

7. Ciuca Gemina Lavinia are 20 de ani, este din Alba Iulia şi este studenta în anul I la "Facultatea de Ştiinţe Economce - Babes Bolyoi" din Cluj-Napoca. Îi place să citească Paolo Coelho şi să gătească. Spune că Miss Univers România este o provocare pentru ea, precum şi cea mai mare realizare din viaţa sa.

8. Mogos Alina are 21 de ani, este din Bucureşti şi studiază Ştiinţele politice. La Săptămâna Europeană a Tineretului din 2008 a reuşit să introducă anumite amendamente în documentul care a fost înaintat Parlamentului European.

9. Bursuc Alexandra are 21 de ani, este din Vaslui şi studiază Arhitectura la Universitatea Spiru Haret. A ocupat locul II la un concurs de proiectare de arhitectură- clasa ecologică. Vrea să ajungă un mare arhitect.

10. Briota Mihaela Luiza are 23 de ani, este din Slobozia şi este studentă la Facultatea de Finanţe şi Bănci, în cadrul Universităţii "Gheorghe Cristea". Îşi doreşte să devină prezentator TV la un post naţional.

11. Gomoescu Cătălina are 20 de ani, este din Câmpina şi urmează cursurile Facultăţii de Relaţii Internaţionale şi Studii Europene din cadrul Universităţii Spiru Haret. A participat şi anul trecut la Miss Univers România.

12. Plesca Anca Eliza are 21 de ani, este din Arad şi studiază la Facultatea de Afaceri Economice Internaţionale. Adoră să picteze şi să meargă la teatru.

13. Chelariu Mihaela are 22 de ani, este din Braşov şi este studentă la Management, Universitatea "Spiru Haret", din Braşov. Vrea să devină o actriţă de succes.

14. Sandru Roxana Marilena are 18 ani, este din Constanţa şi este eleva liceului teoretic "Decebal" din Constanţa. Vrea să-şi continue cariera de model şi adoră să stea cu prietenii sau să vizioneze un film.

15. Carlan Luiza Raluca are 21 de ani, este din Tulcea şi studiază Jurnalismul la Universitatea Ovidius, din Constanţa. Îşi doreşte să lucreze în televiziune şi să aibă propria ei emisiune, care se va numi "CV de vedetă".

16. Paraschivoiu Roxana Ioana are 23 de ani, este din Vălenii de Munte şi a absolvit Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice David din cadrul SNSPA. Spune că şi-a câştigat independenţa financiară de la 18 ani, a terminat facultatea cu note bune şi a avut curajul să meargă în alte ţări, să trăiască şi să se adapteze altor culturi. Îşi doreşte să devină fie actriţă, model sau moderator TV, fie o femeie de afaceri de succes.

17. Popa Maria Larisa are 23 de ani, este din Slatina şi a absolvit Facultatea de Marketing din cadrul Universităţii Spiru Haret. Lucrează ca asistent de farmacie şi îşi doreşte să obţină licenţa de farmacist.

18. Olaru Beatrice Andreea are 21 de ani, este din Botoşani şi este studentă la Facultatea de Litere- Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării din Iaşi. Îşi doreşte foarte mult să reprezinte ţara la un concurs internaţional de frumuseţe şi să-şi construiască o carieră în televiziune.

19. Păcurar Sorana Paula are 20 de ani, este din Cluj-Napoca şi este studentă la Facultatea de Arhitectură şi Urbanism din Cluj-Napoca. Spune că lucrul care o face cel mai fericită este snowboard-ul şi se declară o pasionată a artei.

20. Cristescu Alexandra are 22 de ani, este din Braşov şi a absolvit Liceul Pedagogic "Andrei Mureşanu" - profil educatoare învăţătoare. Timpul liber şi-l petrece de cele mai multe ori pe munte şi spune că cea mai mare realizare a ei este participarea la Miss România, lucru de care se simte foarte mândră.

21. Filip Alexandra Cătălina are 19 ani, este din Buftea şi este în anul I la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din Piteşti. După 9 ani de muncă, ea şi partenerul ei au devenit campionii României la 10 dansuri şi vicecampioni la secţiunea staiyard.

22. Anghelescu Ana Maria are 22 de ani, este din Brăila şi este în anul I la Facultatea de sociologie şi asistenţă socială, Universitatea Bucureşti, Specializarea Sociolog-Managementul resurselor umane şi marketing. Lucrează ca model de la vârsta de 16 ani. îşi doreşte să aprofundeze cunoştinţele de sociolog-antropolog şi să viziteze fiecare colţişor al planetei pentru a face cunoştinţă cu fiecare cultură în parte.

23. Munteanu Andreea Cristina are 21 de ani, este din Galaţi şi este studentă la Universitatea Dunărea de Jos din Galaţi, Facultatea de Ştiinţe juridice, sociale şi politice, specializarea Drept.  Îi place să călătorească şi spune că este mândră de educaţia primită.

24. Paveluc Oana are 18 ani, este din Braşov şi este elevă în clasa a XII-a la Colegiul Tehnic "Remus Răduleţ". La vârsta de 16 ani a realizat un contract cu Agenţia de fotomodele MRA şi îşi doreşte să devină o femeie de afaceri de succes.

25. Topârceanu Livia Mirela are 20 de ani, este din Bucureşti şi este studentă la Facultatea de Limbi Străine. Îi place să citească, să joace snooker şi să asculte muzică.

26. Mocanu Anda-Elena are 21 de ani, este din Braşov şi studiază managementul la Universitatea Spiru Haret. La vârsta de 16 ani s-a clasat printre primele 10 la Miss World Romania şi a fost aleasă să reprezinte un concern internaţional. Îşi doreşte să câştige Miss România şi să ocupe unul dintre primele locuri la Miss Universe.

27. Hănescu Irina are 20 de ani, este din Bucureşti şi stuziază Dreptul. Are nenumărate rezultate la competiţii naţionale şi internaţionale şi îşi doreşte să ajungă notar sau avocat.

28. Bădărău Andreia are 22 de ani, este din Huşi şi este studentă la Universitatea Româno-Americană, specializarea Administraţie publică şi afaceri internaţionale. Îşi petrece timpul cu cei dragi şi spune că adoră să i se facă masaj.

29. Bălan Dorina are 22 de ani şi este absolventă a Universităţii de Vest “ Vasile Goldiş” Arad, specializarea Contabilitate şi Informatică de gestiune. Îi place să socializeze şi spune că-şi doreşte să devină actriţă.

30. Bledea Maria are 19 ani, este din Sighetul Marmaţiei şi studiază turismul. A câştigat titlul Miss Intercontinental România 2009 şi aspiră la o carieră în modeling.

Între 3 iulie 2010, ora 8.00 şi 9 iulie 2010, ora 22.20, trimite sms cu numărul de concurs al candidatei preferate la 1267 (tarif unic de 0,36 Euro/SMS cu TVA din orice reţea de telefonie naţională) sau la +88.216.900.554 pentru retelele internaţionale (tarif variabil în functie de ţară din care trimiţi mesajul)!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net