Un şomer, un inginer şi un şofer se bat pentru inima Briannei

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Anunţul Briannei din Click!, prin intermediul căruia vrea să-şi găsească un iubit, a atras atenţia mai multor bărbaţi din ţară. Întrucât nu a avut pretenţii exagerate, prinţesa a primit propuneri inclusiv de la bărbaţi cu 10 clase.

La nici două zile de la publicarea anunţului Briannei Caradja, şapte bărbaţi s-au înghesuit să o curteze pe vestita prinţesă.

Cum Brianna a declarat că nu se află în căutarea unui iubit care să aibă, obligatoriu, studii superioare, pe lista pretendenţilor se află şi un bărbat cu 10 clase.

Au curajul să viseze la inima ei şi oamenii simpli, cu meserii nu tocmai de rangul unei prinţese. Printre ei regăsim un electrician, un şofer şi, mai rău, un şomer. Unii locuiesc cu părinţii, iar alţii nici măcar acoperiş deasupra capului nu au.

Cei mai mulţi dintre ei nu au copii şi nu au mai fost căsătoriţi. Doar unul ne-a spus că nu are antecedente penale, el fiind de fapt şi cel care ar avea cele mai mari şanse să intre în graţiile femeii cu sânge albastru, fiind angajat la o companie multinaţională, cu profil petrolier.

În privinţa vârstei, Brianna, la cei 46 de ani ai săi, este curtată de bărbaţi cu mult mai tineri, cel mai "verde" având numai 23 de ani. 

Lista rămâne deschisă până pe data de 15 decembrie, iar finalistul, care va fi ales de prinţesă, va fi anunţat în ziarul Click! Doritorii pot trimite poze şi date personale, pe adresa redactie@click.ro

Super Daniel, şomer,40 de ani

Dacă a aflat că Brianna nu este o prinţesă mofturoasă şi nu are pretenţii ca bărbatul iubit să aibă studii superioare, pe lista pretendenţilor s-a înscris şi un  bărbat care bifează doar 10 clase. În vârstă de 40 de ani, Super Daniel, cel puţin aşa se prezintă,  nu prea are însă cu ce se lăuda: este şomer, are o fetiţă şi este divorţat. Şi nici măcar acoperiş deasupra capului nu are.

simeon stalpnicul png

Rareş Bondrea, şofer, 33 de ani

În sfârşit un bărbat romantic, pe gustul Briannei. Rareş Bondrea susţine că este manierat, tandru şi-n acelaşi timp, romantic. Are ochii albaştri, păr şanten şi un corp atletic, 1,75 m înălţime. Rareş are 33 de ani, este şofer, locuieşte în Cluj-Napoca, este divorţat şi nu are copii.

simeon stalpnicul png

Dumitre Florin Avram, 31 de ani, electrician 

Florin lucrează la Regia Autonomă de Transport Timişoara, ca şi electrician, însă are şi o diplomă de SPP-ist. Nu a fost căsătorit şi nu are copii. Se descrie ca fiind un bărbat drăguţ, glumeţ şi romantic. Cea mai lungă relaţie cu o femeie a durat şase ani, iar cea mai scurtă, doi ani.

simeon stalpnicul png

Răzvan  Dumitrescu, 31 de ani, studii superioare

Chiar dacă Brianna susţine că toate necazurile în viaţa amoroasă i-au venit de la bărbaţii cu studii superioare, iată că Răzvan Dumitrescu vrea să îi demonstreze contrariul. Are 31 de ani şi lucrează în cadrul unei companii multinaţionale cu profil petrolier, din Ploieşti. Nu are copii şi nici antecedente penale.

simeon stalpnicul png

Ciprian Dumitru, baschetbalist, 23 de ani

Ciprian tânjeşte la inima prinţesei, chiar dacă între el şi Brianna Caradja este o diferenţă de 23 de ani. Este necăsătorit, nu are copii şi locuieşte  în cartierul Titan din Bucureşti. Se prezintă drept jucător de baschet în divizia B, echipa "Aurel Vlaicu".

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net