Fetelor, uite cu cine v-aţi putea cupla!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Celebre şi frumoase de pică, Gina Pistol şi Bianca Drăguşanu atrag bărbaţii precum un magnet, numai că nici una dintre ele nu se poate lăuda că are noroc în dragoste.

Până mai ieri, se mândreau cu relaţii serioase.

Iată că, săptămâna aceasta, fetele şi-au schimbat brusc statutul social, de la „luate", la „singure". Despărţirea fostului iepuraş Playboy, Gina Pistol, de afaceristul libanez Nicola nu mai miră pe nimeni, căci relaţia lor, ce a durat trei ani, a fost brăzdată de multe separări şi împăcări.

De data aceasta, însă, ruptura pare să fie definitivă, iar Gina încă suferă în tăcere după cel pe care-l aştepta să o conducă, anul acesta, la altar. Marilyn Monroe de România, aşa cum este alintată Gina Pistol, a devenit celebră după ce şi-a expus formele apetisante, în repetate rânduri, în revista Playboy.

Nici Bianca Drăguşanu nu este mai fericită, după apriga dispută cu iubitul ei, Cătălin Botezatu, chiar dacă ar putea avea la picioare orice bărbat îşi doreşte.

Voluptuoasa blondă încă mai suferă după designer-ul care i-a fost iubit în ultimele şase luni, Bote fiind, de altfel, şi bărbatul căruia îi datorează celebritatea.

La vârsta de 27 de ani, Bianca Drăguşanu este considerată una dintre cele mai apetisante blonde din show-biz, notorietatea ei crescând datorită relaţiei cu Botezatu.

Bianca Drăguşanu

Privirea pătrunzătoare, sânii voluptuoşi şi picioarele „până-n gât"au transformat-o pe asistenta lui Dan Capatos într-un trofeu multrâvnit de toţi „craii" de Dorobanţi.

Mai citeşte:

Bianca şi Bote s-au despărţit

Botezatu a împăcat-o pe Bianca cu o geantă de 7.000 de euro

Bote şi Bianca fac sex în poziţia «pasiune»

Bianca: «Bote mi-a dat verighetă, trageţi voi concluziile!»

Gina Pistol

Spontană şi isteaţă, vedeta în vârstă de 29 de ani a cochetat şi cu televiziunea, iar acum îşi câştigă banii de buzunar din activităţile de fotomodel şi de maestră de ceremonii la diverse evenimente mondene.

Mai citeşte:

Pistol: «Cum ar fi să mă duc mireasă la al meu acasă?»

Gina Pistol, inel de logodnă cu diamante

Gina Pistol, în Liban, la familia iubitului

Gina a rămas şi fără iubit, şi fără maşină

Iată cele şase variante norocoase!

Alin Cocoş

Maşini luxoase, conturi grase în bancă moştenite de la tatăl său, Alin Cocoş (23 ani) poate avea orice domnişoară îşi doreşte. Din păcate, după despărţirea de Ilinca Vandici şi o escapadă amoroasă cu Marina Dina, tânărul preferă, deocamdată, să schimbe partenerele ca pe şosete.

simeon stalpnicul png

Elan Schwartzenberg

Divorţat de Mihaela Rădulescu, Elan Schwartzenberg (39 de ani) a devenit o ţintă pentru multe domnişoare din show-biz. Cu o avere estimată la 35 de milioane de euro, afaceristul este proprietarul unei vile imense la Izvorani şi are un parc auto care dă pe spate orice femeie.

simeon stalpnicul png

Andrei Ţîrdea

Andrei Ţîrdea (26 de ani) încă îşi mai vindecă rănile după despărţirea de Andreea Mantea. Din păcate, tânărul fiu de afacerist are mari probleme financiare, din cauza crizei, astfel că îi va fi mai greu să ajungă la inima vreunei frumuseţi din show-biz.

simeon stalpnicul png

Codin Maticiuc

Celebrul „crai" de Dorobanţi, Codin (29 de ani) ocupă detaşat locul 1 în topul celor mai mari cuceritori din show-biz, având o pleiadă de iubite celebre. După despărţirea de Anna Lesko, a avut o idilă de o lună cu actriţa Maria Dinulescu, iar acum îşi caută, din nou, jumătatea.

simeon stalpnicul png

Claudiu Pătraşcu

Pătraşcu (29 de ani) îi suflă puternic în ceafă prietenului său Codin Maticiuc, dar în ultimele şase luni, după despărţirea de fotomodelul Roxana Ilie, nu a reuşit să mai închege nici o relaţie serioasă. Averea lui Pătraşcu a scăzut simţitor din cauza crizei.

simeon stalpnicul png

Rani Adamescu

Moştenitorul unei averi de 350 de milioane de euro şi, totodată, patronul hotelului Rex din Mamaia şi al magazinului Unirea din Bucureşti, Rani Adamescu (25 de ani) duce o viaţă de huzur. Spre fericirea aspirantelor, deocamdată, tânărul este singur.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
ambulanta jpg
loc de munca, 700 de lei pe zi, freepik jpg
miel pixabay jpg
man at supermarket jpg
Kate Middleton si Printesa Charlotte jpg
primarul orasului vascau din bihor florin porge nu va mai putea candida pentru un nou mandat jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net