"Whitney Houston mai are doar cinci ani de trăit", avertizează specialiştii

Ultima actualizare:

    Whitney Houston
Whitney Houston

Membrii familiei lui Whitney Houston şi-au exprimat îngrijorarea faţă de starea fragilă în care se află cântăreaţa, şi chiar au sfătuit-o să renunţe la turneul mondial organizat pentru a-i marca revenirea pe scena muzicală.

În urma consumului excesiv de droguri şi alcool din timpul unei petreceri, Whitney şi-a pierdut cunoştinţa. Devastată de stres, dependenţă de droguri, cariera în declin şi un mariaj în care a fost abuzată, specialiştii citaţi de agenţia de ştiri Andina avertizează că vedeta mai are doar cinci ani de trăit.

"Pe scenă, era evident că Whitney se simte epuizată. Se străduia să cânte notele înalte, respira greu în timpul cântecelor şi transpira abundent", a  declarat o sursă pentru National Enquirer.

Aceeaşi sursă a povestit un moment de la concertul de pe 6 februarie susţinut de artistă la Seul, în Coreea de Sud: "Whitney a venit în culise, s-a sprijinit de perete şi a strigat după apă. Printre gâfâieli, a şoptit : "Nu ştiu dacă voi reuşi să fac faţă".

simeon stalpnicul png

În septembrie 2009, cântăreaţa în vârstă de 47 de ani a vorbit în emisiunea lui Oprah despre dependenţa de droguri.

"Am uitat de cariera de cântăreaţă. Înainte de "The Bodyguard" consumam ceva mai uşor. Apoi, am trecut la droguri mai puternice. Cumpăram un kilogram. O rulam şi o făceam ţigară", a povestit artista.

Whitney Houston: «Am fost o drogată penală!»

Whitney, care a vândut mai bine de 140 de milioane de albume, a declarat că în vremea în care filma pentru "The Preacher's Wife", în 1996, se droga în fiecare zi, scrie şi The Sun.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net