Susan Boyle îşi lansează albumul de debut

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cântăreaţa Susan Boyle, care a cunoscut celebritatea după participarea la concursul „Britain's Got Talent", îşi lansează primul album muzical.

Cântăreaţa cu maniere rustice, propulsată către o glorie neaşteptată în primăvara trecută graţie 'vocii sale de înger', a explicat pentru Daily Mirror că a avut o copilărie dificilă pentru care încearcă acum să se răzbune.

"Vă uitaţi la o persoană care era bătută cu o curea zilnic. Rămâneam mereu în urmă la şcoală dintr-un motiv sau altul. Eram o elevă mai lentă", a declarat cântăreaţa.

Albumul va fi lansat la 23 noiembrie şi care beneficiază de cele mai importante pre-comenzi înregistrate vreodată, potrivit casei de discuri Sony.

Celibatară şi şomeră la vârsta de 48 de ani, dintr-un mic oraş din Scoţia, Boyle a suferit de o lipsă de oxigen la naştere, fapt ce i-a provocat o uşoară retardare mentală.

Ea a ieşit din anonimat intonând o piesă din comedia muzicală "Les Misérables" în cursul unei audiţii a concursului "Britain's Got Talent", iar Internetul a transformat-o într-o adevărată vedetă.

Pe Youtube, clipul în care cântă la "Britain's Got Talent" a fost vizionat de peste 78 de milioane de ori în numai şapte luni şi a generat aproape o jumătate de milion de comentarii.

Urmăreşte aici clipul respectiv.

Nu a câştigat concursul, ocupând locul al doilea, şi a trebuit să fie spitalizată câteva ore într-o clinică londoneză după emisiune, din cauza epuizării fizice şi psihice.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net