Sandra Bullock, devastată de infidelităţile soţului

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Sandra Bullock este devastată în urma scandalului provocat de aventurile soţului său, după ce patru femei au declarat că au avut relaţii cu Jesse James. Actriţa s-a izolat, anulându-şi toate apariţiile publice.

"Este devastată şi mai mult decât supărată, dar are tot dreptul să se simtă aşa. Este o situaţie căreia cu greu îi faci faţă", a declarat o sursă pentru RadarOnline.

Între timp, acuzaţiile la adresa lui Jesse James se înmulţesc de la o zi la alta, de la abuzuri sexuale împotriva angajatelor, la aventuri extraconjugale de-a lungul celor cinci ani de când este căsătorit cu Sandra Bullock. Prima amantă care a declarat că a avut o relaţie cu soţul Sandrei Bullock este Michelle “Bombshell” McGee, care susţine că a fost cu James timp de aproximativ un an de zile. Surse ale RadarOnline însă, au declarat că aventura acestora a ţinut doar cinci săptămâni. 

simeon stalpnicul png

De când această poveste a apărut în presă, Sandra Bullock a devenit aproape invizibilă. "Are un cerc restrâns de prieteni, care nu vor dezvălui prea mult pentru că vor să o pretejeze. Iar asta datorită faptului că a fost drăguţă cu toată lumea, nu se poartă ca o vedetă, motiv pentru care prietenii îi sunt loiali", a declarat o sursă.

Bullock nu s-a întors în căminul conjugal şi e puţin probabil că o va face, potrivit unor apropiaţi. "Cum ar putea să supravieţuiască mariajul lor după toate astea?", se întreabă o sursă.

Citeşte şi:

Sandra Bullock: «Soţul meu se excită când vede tatuaje» - VIDEO

Jesse James, aventuri cu mai multe femei şi acuzat de hărţuire sexuală!

Betty White, furioasă pe Jesse James: "A pierdut totul pentru o prostituată"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
image png
Spectacolele „curg”, au avut chiar 9 evenimente în 6 zile pe Valea Jiului și toată gașca se pregătește acum pentru spectacolul de pe 1 Iunie de la Sala Palatului
cub dana marijuana png
andreea marin facebook jpg
casa piersic cluj jpg
image png
banner cristina spatar png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net