Divele au scos fanii în stradă în noaptea dintre ani!

Ultima actualizare:

    JLo a susţinut un concert extraordinar în New York
JLo a susţinut un concert extraordinar în New York

Starurile internaţionale au ales diferite moduri de a trece în Noul An. Dacă unele dintre ele au preferat petrecerile private sau confortul şi intimitatea propriilor cămine, altele au ales să susţină spectacole în faţa a zeci de mii de oameni, veniţi special pentru a le admira.

Rihanna a trecut în Noul An în faţa a 10.000 de fani, care au venit s-o admire la Abu Dhabi Palace, unde a susţinut un recital extraordinar, de peste două ore.

simeon stalpnicul png

Cu o prezenţă scenică uimitoare, o coregrafie extrem de bună şi câteva costume pe măsură, debutul divei în Orientul Mijlociu a devenit cu siguranţă, de neuitat.

Vezi aici o super GALERIE FOTO din timpul concertului!

Rihanna a ajuns în Abu Dhabi cu două zile înainte de concert, pentru a face repetiţii. Artista a cântat hiturile care au consacrat-o, Disturbia şi Umbrella, dar şi piesa Hard de pe noul album.

Dacă protejata lui Jay Z a optat pentru în debut muzical în Emiratele Arabe, Mariah Carey a preferat să rămână de Revelion pe tărâmuri ceva mai familiare. Spectacolul susţinut în noaptea dintre ani a fost catalogat drept extraordinar de cele câteva zeci de mii de fani care au stat în faţa scenei. Deşi timpul şi-a lăsat amprenta pe chipul şi corpul vedetei, vocea artistei este în continuare absolut fantastică. Cu show-uri de genul acesta, pe Mariah Carey o aşteaptă cu siguranţă un an foarte bun.

Urmăreşte aici VIDEO din timpul concertului!

Jennifer Lopez a făcut furori la concertul de Revelion din New York, însă nu cu vocea. De această dată, costumaţia divei a fost elementul care i-a lăsat mască pe spectatori. Într-un costum extrem de mulat, JLo nu a ezitat să îşi arate formele în toată splendoarea lor. Cu câteva minute înainte de miezul nopţii, Jennifer a apărut pe scenă şi a interpretat câteva din piesele care au consacrat-o, însă toată lumea era cu ochii pe corpul ei, unduit provocator pe o coregrafie foarte senzuală.

simeon stalpnicul png

Soţia lui Marc Anthony este cunoscută pentru modul excentric în care reuşeşte să-şi facă publicitate de fiecare dată când luminile reflectoarelor par a o evita.

Vezi aici GALERIE FOTO incendiară cu JLo, din timpul recitalului!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net