Cum ar putea Oscarurile să nemulţumească pe toată lumea

Ultima actualizare:

În acest an, lista nominalizaţilor s-a mărit la zece, astfel că este puţin probabil ca un film să întrunească aprobarea majorităţii.

În condiţiile în care juriul a fost rugat să realizeze un top al preferinţelor, este foarte posibil ca alegerea secundară a majorităţii să fie, de fapt, câştigătorul marelui premiu. S-a scris mult despre Oscarurile din acest an ca despre confruntarea titanilor, o competiţie între filmul care a schimbat cinematografia, "Avatar", şi o peliculă "aproape perfectă", "The Hurt Locker".

Fantezia lui Quentin Tarantino este, însă, cea de-a doua alegere pentru mulţi dintre cei care fac parte din juriu, aşa că "ticăloşii" săi ar putea fi marea surpriză a celei de-a 82 ediţie a Oscarurilor.

"Scenariul este unul relativ simplu. Breasla actorilor este cea care deţine majoritatea în juriu, iar actorii i-au acordat deja premiul lui Tarantino la SAG (Screen Actors Guild , n.r)", a declarat unul dintre membrii juriului, care a preferat să-şi păstreze anonimatul."Povestea din Inglorious Bastards este una mai apropiată membrilor vechi ai Academiei, Iar muncă lui Tarantino nu a mai fost răsplătită de ceva vreme. În plus, nimeni nu-şi doreşte repetarea momentului "king of the world" din discursul ţinut de James Cameron la ridicarea Oscarului pentru Titanic, în 1999", a adăugat acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net