Pierce Brosnan: «Ce dacă eşti grasă, eu tot te iubesc!»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Pierce Brosnan (56 de ani) a făcut recent dezvăluiri şocante despre relaţia cu soţia sa, Keely, care l-a ajutat să treacă peste cel mai greu hop din viaţă: pierderea ”femeii vieţii lui”.

Pierce Brosnan, bine cunoscut mai ales din filmul "GoldenEye" din seria James Bond, o laudă de câte ori are ocazia pe actuala sa soţie, scriitoarea şi jurnalista Keely Shaye Smith.

El spune că îi este foarte recunoscător pentru că îl încurajează s-o comemoreze pe fosta sa nevastă, actriţa australiană Cassandra Harris, răpusă de cancer.

"Sunt norocos că am găsit dragoste din nou. Keely îmi înţelege sentimentele profunde. Vorbim mereu despre Cassie, aşa o alintam eu pe Cassandra. De 17 ani, de când îmi este alături, Keely m-a ajutat să trec peste durerea că am pierdut-o", povesteşte starul.

"Este foarte greu să vorbeşti cu cineva despre moarte. Ea a ştiut să abordeze acest subiect delicat şi a plâns împreună cu mine, dimineaţa, la o ceaşcă de ceai", mai spune Brosnan.

Actorul irlandez spune că, în timp, rănile sale sufleteşti s-au cicatrizat. A devenit un soţ perfect.

Chiar dacă nu are un aspect de fotomodel, Keely este o femeie norocoasă, care are un partener râvnit de toate femeile din lume. Starul are mereu grijă să-şi ia pauze de la filmare pentru a o plimba şi a-i fi cât mai multă vreme alături.

Naşterile au făcut-o să se îngraşe

În 2001, Brosnan s-a însurat cu Keely Shaye Smith. Ei au împreună doi copii, Dylan Thomas Brosnan (născut la 13 ianuarie 1997) şi Paris Beckett Brosnan (care a venit pe lume la 27 februarie 2001).

simeon stalpnicul png

Înainte de căsătorie, Keely avea o siluetă de fotomodel. Se întreţinea mergând la sală şi făcând o cură drastică. Naşterile au avut însă un efect dezastruos pentru silueta scriitoarei.

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net