Scandal la petrecerea de aniversarea a lui Paris Hilton

Ultima actualizare:

Martorii au rămas uluiţi după ce Paris şi iubitul ei au început să se certe în mijlocul petrecerii. Furioasă. sărbătorita a plecat din locul distracţiei, iar câteva momente mai tâtziu Reinhardt a fost implicat într-un nou scandal, de data aceasta cu Brandon Davis, care a avut în trecut o relaţie cu Paris Hilton, scrie NewYork Post.

Potrivit martorilor, Reinhardt a luat foc după ce Davis şi-a făcut apariţia la petrecere pe neaşteptate, într-o stare de ebrietate.

"Paris şi Doug se bucurau de petrecere şi deodată au început să se certe. Doug nu părea foarte încântat de atenţia de care se bucura Paris, iar ea a început să-i dea câteva lovituri în spate. În clipa următoare, Doug a început să strige la Brandon şi l-a scos afară, dar din cauza muzicii nu am reuşit să înţelegem ce îi spunea", a povestit un martor. 

Până la sfârşitul serii însă, Paris Hilton şi-a rezolvat problemele cu iubitul său şi au încheiat petrecerea zâmbind. "Ea şi Doug erau ca doi îndrăgostiţi la sfârşitul serii", a adăugat sursa citată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
ela craciun 11 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net