Oprah în lacrimi: „Este timpul potrivit să renunţ" - VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Realizatoarea de televiziune Oprah Winfrey a anunţat că renunţă la emisiunea pe care a realizat-o timp de 24 de ani, "The Oprah Winfrey Show", transmis de CBS.

Cu lacrimi în ochi, Oprah a declara că următorul sezon, al 25-lea, va fi ultimul pentru talk-show-ul cu cea mai mare audienţă din Statele Unite ale Americii.

Vezi aici anunţul realizatoarei TV Oprah Winfrey

"Cei care m-aţi urmărit în toţi aceşti ani, practic aţi crescut alături de mine. Aveţi propria familie, creşteţi copii, dar mi-aţi făcut loc în sufragerie, în bucătărie şi în viaţa voastră", a spus ea.

Oprah nu şi-a putut stăpâni lacrimile când a făcut anunţul de retragere

simeon stalpnicul png

"Indiferent dacă aţi fost alături de mine de la început sau v-aţi alăturat emisiunii săptămâna trecută, vreau să ştiţi că relaţia mea cu voi are o importanţă foarte mare. Faptul că mi-aţi acordat încredere şi că aţi împărşit timpul cu mine mi-a adus cea mai mare bucurie", a mai afirmat realizatoarea de televiziune.

Vezi aici galerie foto cu momente importante din activitatea realizatoarei TV

"Această emisiune a fost viaţa mea şi o iubesc suficient ca să ştiu că este timpul pentru a-i spune la revedere", a explicat Oprah Winfrey în timpul emisiunii sale de vineri.

"25 de ani se resimt în oasele şi în spiritul meu. Este numărul perfect. Este fix timpul potrivit", a conchis vedeta.

La o emisiune din 1996, Oprah Winfrey a tras după ea un căriucior cu carne pentru a arăta cât a reuşit să slăbească

simeon stalpnicul png

Planuri de viitor

Apropiaţii spun că Oprah intenţionează să se concentreze asupra propriei firme, The Oprah Winfrey Network, prin intermediul căreia să înceapă o nouă emisiune destinată televiziunii prin cablu.

În plus, realizatoarea ar vrea să mute sediul din Chicago în California.

În prezent, emisiunea "The Oprah Winfrey Show" este transmisă în 145 de ţări şi este urmărită, săptămânal, de 42 de milioane de telespectatori numai în SUA.

Top 5 momente memorabile

Tom Cruise şi săritura pe canapea (23 mai 2005). Actorul invitat să vorbească despre noua sa iubită, Katie Holmes, a devenit agitat, s-a ridicat în picioare, a început să se plimbe şi... a sărit pe canapeaua din platou, ceea ce a făcut-o pe Oprah să-i spună că este nebun.

Tom Cruise a făcut show la emisiunea lui Oprah Winfrey, prilej de glume pe net. Vezi VIDEO.

Oprah în blugi strâmţi (15 noiembrie 1988). Moderatoarea s-a îmbrăcat într-o pereche de blugi Calvin Klein, mărimea 36-38, pentru a arăta cât de multa slăbit.

Interviul cu Michael Jackson (10 februarie 1993). Interviul de 90 de minute de la Neverland a ţinut în faţa televizoarelor peste 100 de milioane de telespectatori din întreaga lume.

O maşină nouă pentru fiecare (13 septembrie 2004). La premiera celui de-al 19-lea sezon, Oprah le-a făcut cadou celor 276 de persoane din platou câte o maşină Pontiac G6.

Oprah, pe scenă cu Tina Turner (2005). Moderatoarea a urcat alături de artistă pe scenă, în cadrul unui concert la Las Vegas.

Cea mai bogată femeie

Oprah Winfrey este una dintre cele mai influente, dar şi cele mai bine plătite femei din televiziune. Aceasta este singura femeie din topul Forbes căreia nu i-a scăzut averea în acest an, ci i-a crescut, de la 2 miliarde de dolari la 2,7 miliarde de dolari.

Harpo Studios Chicago, locul în care se filmează "The Oprah Winfrey Show"

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net