Mel Gibson: «Da. Am bătut-o! Ce mai vreţi de la mine?»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

După ce a negat în repetate rânduri, susţinând că înregistririle audio prezentate de Oksana sunt nişte „falsuri ordinare”, Mel Gibson a recunoscut sâmbătă că a lovit-o pe rusoaică şi şi-a asumat vorbele urâte pe care i le-a aruncat.

„Mel vrea să încheie orice socoteală cu Oksana. Lucrurile au ajuns mult prea departe şi riscă să ia o întorsătură urâtă. Gibson a dat o declaraţie oficială în dosarul în care este anchetat de violenţă domestică şi recunoaşte tot", a declarat pentru Daily Mail purtătorul de cuvânt al regizorului.

Mai mult decât atât. Actorul şi-a vândut casa de lângă New York cu 24 de milioane de dolari, deşi preţul ei era de 39,5 milioane. A scos la vânzare şi vila din Malibu sperând să scape de ea cât mai repede.

„Vrea să plece în Australia definitiv, la fosta sa soţie, Robyn. În mod surprinzător ea îl susţine în continuare", a declarat o prietenă de-a familiei Gibson.

Vinde tot din Sua ca să «emigreze»

Casa în stil Tudor, Lavender Hill Farm, a costat în 2007, 39,5 milioane de dolari. Dotată cu teren de tenis, capelă, podgorie şi un parc amenajat în formă de labirint, proprietatea a fost reşedinţa de vară a familiei Gibson. Pentru a fi sigur că o vinde, Gibson a renunţat la 15 milioane de dolari, lăsând la preţ.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
oana radu colaj facebook jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
laura cosoi fetite colaj facebook jpg
banner alexia eram png
Reese Witherspoon (4) jpg
gerard depardieu getty jpg
banner sonia trifan png
banner mara banica png
image
actualitate.net
image
actualitate.net