Noul clip al cântăreţei GaGa, prea explicit pentru TV?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Lady GaGa nu face lucrurile ca la carte, cu excepţia cazului în care cartea e scrisă de ea! Acesta este şi "secretul" originalităţii sale.

După lansarea celui mai nou videoclip, în colaborare cu Beyonce, Lady GaGa îşi face timp să explice care este mesajul care a stat în spatele videoclipului violent, "The Telephone".

Videoclipul prezintă povestea a două femei, deţinute, care pun la cale uciderea mai multor persoane. Filmat în culori vibrante, videoclipul le aduce împreună pe Lady GaGa şi pe Beyonce, într-o postură cu care nu suntem obişnuiţi.

Deşi pare greu de digerat la prima vedere, fanii nu ar trebui să se îngrijoreze pentru că, deşi nu pare, videoclipul are o semnificaţie profundă, susţine Lady GaGa.

simeon stalpnicul png

"Am încercat întotdeauna să complic ideea pe care o are toată lumea despre cum ar trebui să arate un videoclip. Am vrut să fac cu acest videoclip ce am făcut şi cu "Paparazzi". Alegi o melodie care, la prima vedere pare destul de superficială, după care o transformi în ceva profund.

simeon stalpnicul png

Lady GaGa a explicat că a încercat să ia "ideea că America este plină de tineri care sunt bombardaţi de informaţie şi tehnologie şi să o transforme în ceva ce este mai mult un comentariu la ce fel de ţară suntem", a explicat GaGa într-un interviu acordat E! Online.

Lady GaGa a precizat că videoclipul a fost inspirat de Quentin Tarantino şi că va exista şi o versiune cenzurată.

simeon stalpnicul png

La prima vedere, ţara pe care o portretizează constă în dans, crimă în masă, deţinute sexy şi lesbianism. La o analiză mai profundă însă, descoperim şi alte aspecte. Rata ridicată a recidiviştilor în rândul criminalilor din închisorile americane, condiţiile insalubre din bucătăriile restaurantelor şi a fast-food-urilor sau că prietenia strânsă dintre două femei omoară barbaţii.

Tu ce crezi despre noul videoclip pe care-l poţi urmări mai jos?

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net