Soţul lui Brittany Murphy: «Iubita mea mă cheamă la ea, în ceruri»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

„A fost iubirea vieţii lui. Simte că fără ea nu mai poate continua. Plânge tot timpul şi a încercat de câteva ori să se sinucidă. Brittany îl cheamă la ea, în ceruri", a declarat pentru National Enquirer mama lui Simon Monjack.

De la trecerea în nefiinţă a actriţei de 32 de ani, la 20 decembrie 2009, Simon Monjack a fost ţinut pe calmante în mod constant pentru a face faţă tragediei.

După înmormântare însă, durerea sfâşietoare la împins la gesturi disperate. „Vrea să se sinucidă. Simte că viaţa lui nu mai are sens. Spune că Brittany îl cheamă la ea, pe lumea cealaltă, mă tem să nu îl pierd", a declarat mama acestuia, Linda.

Brittany a murit anul trecut în Los Angeles, iar autopsia a confirmat că decesul a survenit în urma unui stop cardiac. Trupul neînsufleţit al actriţei de 32 de ani a fost găsit la duş chiar de mama acesteia, Sharon.

Mai citeşte:

Simon Monjack: "Lumea mea s-a sfârşit"Brittany Murphy, ucisă de medicamentele lui Michael Jackson?Murphy a vomitat înainte să moarăBrittany Murphy a fost înmormântatăBrittany Murphy, ucisă de medicamentele lui Michael Jackson?

Vezi aici GALERIE FOTO cu Britanny Murphy şi soţul ei

Vezi aici filmografia lui Brittany Murphy

A murit actriţa americană Brittany Murphy - FOTO/VIDEO

Brittany Murphy voia să lanseze propriul album muzical

Paul Oakenfold şi Brittany Murphy - Faster Kill Pussycat

De la moartea actriţei, aceasta nu s-a mai despărţit de ginerele ei pentru că acesta vrea să îşi pună capăt zilelor pentru a fi din nou cu Brittany. „Se iubeau enorm. Într-adevăr formau un cuplu cum mai rar se întâmplă în lumea asta", a confirmat Sharon.

Simon a încercat să îşi pună capăt zilelor luând câţiva pumni de somnifere, la scurt timp după Revelion. A fost însă salvat la timp de medicii de pe salvare. Eşecul l-a făcut să plângă şi să îşi ceară iertare de la Brittany. Eşuase în tentativa de a o reîntâlni...

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net